Povezane vesti
Gordana slavila Mitrovdan kad joj je komšinica uletela na vrata i saopštila vesti od kojih je zanemela: "Ništa je nisam…
Kurir 10.11.2024
Jučerašnje izvlačenje nagradne igre " Uzmi račun i pobedi" nisam gledala jer sam imala goste. Bio nam je drugi dan slave Mitrovdan. Kad su otišli gosti došla komšinica da mi saopšti da sam dobila stan. Bila sam u šoku. Najbolje da vam komšinica kaže kako… »
Puna kuća gostiju, domaćica na nogama, kad su svi otišli - šok: Gordani je komšinica rekla "Dobila si stan"
Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Jučerašnje izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" nisam gledala jer sam imala goste. Bio nam je drugi dan slave Mitrovdan. Kad su otišli gosti došla komšinica da mi saopšti da sam dobila stan. Bila sam u šoku. Najbolje da vam… »
Izvučeni novi dobitnici stanova u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“
Danas 09.11.2024
U okviru jesenjeg kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” večeras su na RTS izvučena još dva dobitnika stanova u Beogradu. U današnjem, drugom po redu, izvlačenju dodeljena su još dva stana u naselju Zemunske kapije. Trosoban stan od oko 72 kvadrata u… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 1 satjoš 73 povezane
FOTO Vučić priredio večeru Zelenskom: "Poželeo sam mu dobrodošlicu u Beograd"
Nova pre 2 satajoš 80 povezanih
Jedinstvo EU na testu: Španija uvodi granične kontrole prema Italiji, zaoštrava spor oko migrantske krize
Telegraf pre 2 satajoš 27 povezanih
Rajaner ukida sve letove iz Niša zbog problema sa snabdevanjem gorivom
Naslovi.ai pre 4 satijoš 52 povezane
Kalaš u novom izlivu mržnje: Novi ruski napadi dodatni razlog za pooštravanje sankcija Moskvi
Večernje novosti pre 2 satajoš 30 povezanih