Povezane vesti

Gordana slavila Mitrovdan kad joj je komšinica uletela na vrata i saopštila vesti od kojih je zanemela: "Ništa je nisam…

Gordana slavila Mitrovdan kad joj je komšinica uletela na vrata i saopštila vesti od kojih je zanemela: "Ništa je nisam…

Kurir pre 3 dana
Jučerašnje izvlačenje nagradne igre " Uzmi račun i pobedi" nisam gledala jer sam imala goste. Bio nam je drugi dan slave Mitrovdan. Kad su otišli gosti došla komšinica da mi saopšti da sam dobila stan. Bila sam u šoku. Najbolje da vam komšinica… »
Puna kuća gostiju, domaćica na nogama, kad su svi otišli - šok: Gordani je komšinica rekla "Dobila si stan"

Puna kuća gostiju, domaćica na nogama, kad su svi otišli - šok: Gordani je komšinica rekla "Dobila si stan"

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Jučerašnje izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" nisam gledala jer sam imala goste. Bio nam je drugi dan slave Mitrovdan. Kad su otišli gosti došla komšinica da mi saopšti da sam dobila stan. Bila sam u šoku. Najbolje da… »
Izvučeni novi dobitnici stanova u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Izvučeni novi dobitnici stanova u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Danas pre 4 dana
U okviru jesenjeg kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” večeras su na RTS izvučena još dva dobitnika stanova u Beogradu. U današnjem, drugom po redu, izvlačenju dodeljena su još dva stana u naselju Zemunske kapije. Trosoban stan od oko 72… »

Vesti dana »