Povezane vesti

Gordana slavila Mitrovdan kad joj je komšinica uletela na vrata i saopštila vesti od kojih je zanemela: "Ništa je nisam…

Gordana slavila Mitrovdan kad joj je komšinica uletela na vrata i saopštila vesti od kojih je zanemela: "Ništa je nisam…

Kurir 10.11.2024
Jučerašnje izvlačenje nagradne igre " Uzmi račun i pobedi" nisam gledala jer sam imala goste. Bio nam je drugi dan slave Mitrovdan. Kad su otišli gosti došla komšinica da mi saopšti da sam dobila stan. Bila sam u šoku. Najbolje da vam komšinica kaže kako… »
Puna kuća gostiju, domaćica na nogama, kad su svi otišli - šok: Gordani je komšinica rekla "Dobila si stan"

Puna kuća gostiju, domaćica na nogama, kad su svi otišli - šok: Gordani je komšinica rekla "Dobila si stan"

Telegraf 10.11.2024
Preporučujemo. Jučerašnje izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" nisam gledala jer sam imala goste. Bio nam je drugi dan slave Mitrovdan. Kad su otišli gosti došla komšinica da mi saopšti da sam dobila stan. Bila sam u šoku. Najbolje da vam… »
Izvučeni novi dobitnici stanova u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Izvučeni novi dobitnici stanova u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“

Danas 09.11.2024
U okviru jesenjeg kruga nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” večeras su na RTS izvučena još dva dobitnika stanova u Beogradu. U današnjem, drugom po redu, izvlačenju dodeljena su još dva stana u naselju Zemunske kapije. Trosoban stan od oko 72 kvadrata u… »

Vesti dana »

Umro Branislav Ivković

Umro Branislav Ivković

Danas pre 38 minutajoš 15 povezanih
Umereno oblačno, do 18 stepeni

Umereno oblačno, do 18 stepeni

Vesti online pre 33 minutajoš 16 povezanih
Rusi pristali da prodaju vlasnički udeo u NIS-u

Rusi pristali da prodaju vlasnički udeo u NIS-u

Politika pre 48 minutajoš 15 povezanih