Повезане вести

Наталија на удару јавности због наступа који је одржала 7 дана од погибије сестричине: "Ми морамо да радимо"

Наталија на удару јавности због наступа који је одржала 7 дана од погибије сестричине: "Ми морамо да радимо"

Телеграф 10.11.2024
Препоручујемо. Наталија Трик ФКС изгубила је сестричину у страшној трагедији која се 1. новембра догодила на Железничкој станици у Новом Саду, а сада се нашла на мети критика јавности због наступа који је одржала синоћ, недељу… »
„Ми најбоље знамо како нам је“: Наталија Трик ФКС одговорила на критике због наступа и осврнула се на породичну трагедију…

„Ми најбоље знамо како нам је“: Наталија Трик ФКС одговорила на критике због наступа и осврнула се на породичну трагедију…

Нова 10.11.2024
: Наталија и Сани из групе Трик ФКС огласили су се након критика које су добили због свог недавног наступа. Група Трик ФКС имала је наступ недељу дана након трагедије у Новом Саду, а појединци су их због тога критиковали на… »
Наталија Трик ФКС о породичној трагедији! У Новом Саду погинула њена сестричина: Претужно је, када сам видела малу ћеркицу…

Наталија Трик ФКС о породичној трагедији! У Новом Саду погинула њена сестричина: Претужно је, када сам видела малу ћеркицу…

Курир 10.11.2024
Наталија и Сани Трик ФКС нашли су се у центру медијске пажње због наступа који су имали недељу дана након трагедије у Новом Саду, током које је погинула њена сестричина. Они су се сада тим поводом огласили и изјавили… »

Вести дана »