Povezane vesti
Natalija na udaru javnosti zbog nastupa koji je održala 7 dana od pogibije sestričine: "Mi moramo da radimo"
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Natalija Trik FX izgubila je sestričinu u strašnoj tragediji koja se 1. novembra dogodila na Železničkoj stanici u Novom Sadu, a sada se našla na meti kritika javnosti zbog nastupa koji je održala sinoć, nedelju dana posle strašne… »
„Mi najbolje znamo kako nam je“: Natalija Trik FX odgovorila na kritike zbog nastupa i osvrnula se na porodičnu tragediju…
Nova pre 3 dana
: Natalija i Sani iz grupe Trik FX oglasili su se nakon kritika koje su dobili zbog svog nedavnog nastupa. Grupa Trik FX imala je nastup nedelju dana nakon tragedije u Novom Sadu, a pojedinci su ih zbog toga kritikovali na društvenim mrežama, budući da… »
Natalija Trik FX o porodičnoj tragediji! U Novom Sadu poginula njena sestričina: Pretužno je, kada sam videla malu ćerkicu…
Kurir pre 3 dana
Natalija i Sani Trik FX našli su se u centru medijske pažnje zbog nastupa koji su imali nedelju dana nakon tragedije u Novom Sadu, tokom koje je poginula njena sestričina. Oni su se sada tim povodom oglasili i izjavili najiskrenije saučešće… »
Vesti dana »
Ukrajina: Ne planiramo da razvijemo nuklearno oružje; Lavrov: Zelenski neće odlučivati o pregovorima
RTS pre 0 minutajoš 5 povezanih
Danas su Sveti Vrači – dan za molitvu za ozdravljenje, veruje se da bez preke potrebe ne treba izlaziti iz kuće
RTS pre 2 satajoš 6 povezanih