Povezane vesti
Sotirovićka uhvaćena u laži! Tiktokerka tvrdi da je Kaća psiho i da ju je blokirala: Pevačica sve demantuje, ovako je…
Kurir pre 2 dana
Ovog vikenda društvene mreže su bile preplavljene skrinšotovima na kojima se vidi kako je jedna poznata pevačica tiktokerki Danki Mirković u privatnoj prepisci otkrila da je ona zapravo u vezi s njenim navodnim dečkom Radovanom. Kako se vidi sa… »
"Vučem ozbiljne posledice, on nikada nije hteo da ide na terapije, išla sam sama" Evo koji poznati sportista je bivši muž…
Blic pre 3 dana
Na profilu jedne tiktokerke osvanule su pretnje i uvrede, koje je ona navodno dobila od jedne domaće pevačice i to zbog njenog dečka, izvesnog Radovana. Naime, kako prenose domaći mediji, u pitanju je navodno pevačica Katarina Sotirović. Ona je… »
"Muškarci samo sr**a donose, pun mi vas je k****" Ovako je Katarina Sotirović pričala o muškarcima, a sad je optužuju da…
Blic pre 3 dana
Na profilu jedne tiktokerke osvanule su pretnje i uvrede, koje je ona navodno dobila od jedne domaće pevačice i to zbog njenog dečka, izvesnog Radovana. Naime, kako prenose domaći mediji, u pitanju je navodno pevačica Katarina Sotirović. Ona je… »
"Imam probleme, sve je otišlo: Predaleko!" Katarina Sotirović ispričala svoju stranu priče nakon što je optužena da je…
Blic pre 3 dana
Vesti dana »
Hezbolah saopštio da je izvršio napade dronovima na dva vojna cilja u Izraelu
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
U većem delu Srbije kiša i susnežica, na planinama sneg, temperatura od -2 do 6 stepeni
RTV pre 7 satijoš 4 povezane
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 7 satijoš 3 povezane