Povezane vesti

Ovo su uhapšeni brat i sestra - vlasnici ilegalnog doma u Vojci: Jedan korisnik izazvao požar, 2 žene izgorele! Šok detalji…

Ovo su uhapšeni brat i sestra - vlasnici ilegalnog doma u Vojci: Jedan korisnik izazvao požar, 2 žene izgorele! Šok detalji…

Kurir pre 2 dana
Brat i sestra Đuro G. (30) i Milica J. (28) iz Banovaca uhapšeni su nakon požara u Vojci kod Stare Pazove u kom su stradale dve žene, a kako Kurir saznaje, njih dvoje su vlasnici udruženja koje se, kako stoji u dostupnim podacima, bavi smeštajem i… »
Ovo su uhapšeni brat i sestra zbog požara kod Stare Pazove: Vlasnici ilegalnog doma, stradale dve žene (Foto)

Ovo su uhapšeni brat i sestra zbog požara kod Stare Pazove: Vlasnici ilegalnog doma, stradale dve žene (Foto)

Mondo pre 2 dana
Brat i sestra iz Banovaca uhapšeni su zbog sumnje da su izazvali požar u Vojki kod Stare Pazove. U požaru u Vojki kod Stare Pazove u domu za stara lica stradale su dve osobe, a policija je uhapsila dve osobe zbog sumnje da su izazvale požar u kom su… »
Ovo su Milica (28) i Đuro (30) vlasnici divljeg doma u Vojci: Dve žene izgorele, jedan korisnik izazvao požar!

Ovo su Milica (28) i Đuro (30) vlasnici divljeg doma u Vojci: Dve žene izgorele, jedan korisnik izazvao požar!

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Đuro G. (30) i Milica J. (28), brat i sestra iz Banovaca uhapšeni su nakon požara u Vojci kod Stare Pazove u kom su stradale dve žene. Njih dvoje su vlasnici udruženja koje se, kako stoji u dostupnim podacima, bavi smeštajem i brigom… »
Dan žalosti u Staroj Pazovi zbog požara u domu za stara lica

Dan žalosti u Staroj Pazovi zbog požara u domu za stara lica

In medija pre 2 dana
Opština Stara Pazova obavestila je javnost da je povodom tragične nesreće u kojoj su dve osobe stradale u požaru u domu za stara lica u selu Vojka, odlučila da 12. novembar 2024. godine bude proglašen Danom žalosti. Naime, u jutarnjim satima 10… »
Bez licence i mimo propisa držali dom koji je izgoreo: Ovo je Milica iz Banovaca koja je sa bratom uhapšena zbog tragedije u…

Bez licence i mimo propisa držali dom koji je izgoreo: Ovo je Milica iz Banovaca koja je sa bratom uhapšena zbog tragedije u…

Blic pre 2 dana
Brat i sestra Đuro G. (30) i Milica J. (28) iz Banovaca uhapšeni su nakon požara u Vojki kod Stare Pazove u kom su stradale dve žene, a inače njih dvoje su vlasnici udruženja koje se, kako stoji u dostupnim podacima, bavi smeštajem i brigom o… »
Krov potpuno uništen, crep rasut po dvorištu: Kamere "Blic" TV zabeležile jezive slike jutro nakon stravičnog požara u…

Krov potpuno uništen, crep rasut po dvorištu: Kamere "Blic" TV zabeležile jezive slike jutro nakon stravičnog požara u…

Blic pre 2 dana
Juče je u privatnom domu za smeštaj starih i nemoćnih lica u Vojki, blizu Sremske Mitrovice, izbio požar u kojem su stradale dve osobe, dok su još dve osobe povređene i upućene u medicinske ustanove na dalju dijagnostiku. Prema informacijama… »
"On je bio u delu gde je gorelo, zadobio je opekotine, nije dobro" Potresne reči čoveka čiji je brat povređen u požaru u…

"On je bio u delu gde je gorelo, zadobio je opekotine, nije dobro" Potresne reči čoveka čiji je brat povređen u požaru u…

Kurir pre 3 dana
"On nije u dobrom stanju, ima opekotine. Čujem i da su ljudi nastradali... Šta će biti, ne znam", reči su Radenka Rajkovića, muškarca čiji je brat Goran bio smešten u domu u Vojki u kojoj je izbio požar u kojem su nastradale dve osobe. - Ja sam… »
"Goran je bio u delu kuće koji je goreo": Brat korisnika Doma za stare u Vojki svedok požara u kome su poginule dve osobe…

"Goran je bio u delu kuće koji je goreo": Brat korisnika Doma za stare u Vojki svedok požara u kome su poginule dve osobe…

Blic pre 3 dana
- On nije u dobrom stanju, ima opekotine. Čujem i da su ljudi nastradali... Šta će biti, ne znam - kaže Radenko Rajković čiji je brat Goran bio smešten u domu u Vojki u kojem su nastradale dve osobe kada je izbio požar. - Ja sam video dim, otišao… »

Vesti dana »