Povezane vesti
Srbin za Ginisa - ovaj vešti majstor koji ima preko 100 zanata u rukama, sam je napravio helikopter u garaži
Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
Njegove vešte ruke poznaju čak preko 100 zanata, a ovih dana izvodi i završne radove na voznom čudu - helikopteru, jer mu je to bila želja još iz vojnih dana. „Dvadeset godina ja njega pravim i mislim da će za jednu godinu biti u funkciji. Skupa… »
Srbin za Ginisa! Ljubiša iz Ražnja sam je napravio helikopter, na njemu radi dvadeset godina i još malo je gotov: Ovaj…
Blic pre 3 dana
Samouki majstor i zanatlija iz sela Skorica kod Ražnja, Ljubiša Miletić, poznat je u čitavom Nišavskom okrugu, ali i šire. Njegove vešte ruke poznaju čak preko 100 zanata, a ovih dana izvodi i završne radove na voznom čudu - helikopteru, jer mu… »
Svi gledaju u čudo koje je Ljubiša sam napravio: Uzeo deo sa ruskog mi-8, sve sklopio, uskoro će da poleti (Foto)
Mondo pre 3 dana
Vešti zanatlija Ljubiša sam je napravio vozno čudo. Samouki majstor i zanatlija iz sela Skorica kod Ražnja, Ljubiša Miletić, poznat je u čitavom Nišavskom okrugu, ali i šire. Njegove vešte ruke poznaju čak preko 100 zanata, a ovih dana izvodi i… »
Ljuba pravi helikopter! Pravio je motore, pa automobile, a sada je nadomak ostvarenja sna - majstor sa 100 zanata u rukama…
Kurir pre 3 dana
Samouki majstor i zanatlija iz sela Skorica kod Ražnja, Ljubiša Miletić, poznat je u čitavom Nišavskom okrugu, ali i šire. Njegove vešte ruke poznaju čak preko 100 zanata, a ovih dana izvodi i završne radove na voznom čudu - helikopteru, jer mu… »
Vesti dana »
(Foto) sneg okovao ove delove Srbije: Putevi zavejani, temperatura pala ispod nule! Oglasio se i RHMZ: Očekuje se do 20 cm snežnog pokrivača
Blic pre 12 minutajoš 14 povezanih
Uživo Ušli su u rat - stiže odgovor; Uočeni dronovi, nešto se sprema MAPA
B92 pre 30 minutajoš 7 povezanih