Повезане вести
Због мужа сам дошла у Београд: Анастасија не крије незадовољство
Стори 11.11.2024
Анастасија и Немања Гудељ јуче су слетели на аеродром „Никола Тесла”, а повод којим су после неколико месеци дошли у Србију многе је занимао. Анастасија је о свом повратку проговорила за „Блиц”, откривши да се неће дуго… »
Анастасија гудеља прати у стопу: Дошли заједно у Београд, ужелела се и породице, а открила зашто није задовољна
Курир 11.11.2024
Анастасија и Немања Гудељ стигли у Србију, а повод којим су после неколико месеци дошли у Србију многе је занимао. Анастасија је открила да се неће дуго задржати. - Дошла сам с мужем, он је кренуо на репрезентацију, нећу остати… »
Вести дана »
Ови изазови захтевају пуну пажњу свих институција! Огласио се Вучић након састанка са тимовима за енергетску стабилност (фото)
Блиц пре 4 минутајош 35 повезаних
Новопазарци похрлили у процес легализације! Отворени пунктови, десетине хиљада објеката чека озакоњење: Велике гужве већ од раног јутра (видео)
Блиц пре 34 минутајош 27 повезаних
Тајланд и Камбоџа на ивици рата: Најмање четворо мртвих, у току евакуације, цивили беже пред артиљеријом
Нова пре 24 минутајош 34 повезане
Трамп критиковао Зеленског: Разочаран сам што украјински председник није прочитао амерички мировни предлог
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 34 повезане