Povezane vesti
Hana Selimović odgovorila Ani Brnabić: „Nisu pozorišta vaša, naša su. Nisu pare vaše, naše su. Nije zemlja vaša…
Danas pre 3 dana
Nakon privođenja režisera Nikole Končarevića, nakon protesta u Novom Sadu, Ana Brnabić se oglasila na mreži X i napisala da je mladi novosadski režiser Nikola Končarević tokom vladavine SNS-a dobio šansu da radi i da su mu „pružene sve te… »
Hana Selimović odgovorila Ani Brnabić: „Scena je moja brt, jer ja na njoj znam šta da radim dok ti mucaš sa televizije“
Nova pre 3 dana
: Nakon protesta u Novom Sadu i privođenja režisera Nikole Končarevića Ana Brnabić je poslala jednu poruku zbog koje se oglasila i glumica Hana Selimović i sada te Hanine njene reči odzvanjaju. U iščekivanju velikog protesta u Beogradu koji je… »
Vesti dana »
Zabelelo se u delovima Srbije, pojedini putevi zavejani (FOTO)
Euronews pre 32 minutajoš 27 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih
Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin, upozorava Human Rights Watch
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 20 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom stanju, jedna osoba kritično
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih
Uroš Blažić doveden u Spcijalni sud: Nastavlja se suđenje za masovno ubistvo u Malom Orašju i Duboni
NIN pre 7 minutajoš 12 povezanih