Povezane vesti
EPS: Revitalizacija RHE "Bajina Bašta" ulazi i završnicu, spušten rotor od 450 tona
Telegraf 11.11.2024
Ove godine biće revitalizovan prvi agregat, sledeće godine i drugi. Revitalizacija prvog agregata reverzibilne hidroelektrane (RHE) "Bajina Bašta" koja je jedna od najvažnijih investicija u "Elektroprivredi Srbije" ( EPS) ulazi u završnicu, saopštio je… »
EPS: Revitalizacija RHE "Bajina Bašta" ulazi i završnicu, spušten rotor od 450 tona
Euronews 11.11.2024
Revitalizacija prvog agregata reverzibilne hidroelektrane (RHE) "Bajina Bašta" koja je jedna od najvažnijih investicija u "Elektroprivredi Srbije" (EPS) ulazi u završnicu, saopštio je EPS i naveo da je rotor težak 450 tona uspešno spušten u stator… »
RTV 11.11.2024
BAJINA BAŠTA - Revitalizacija prvog agregata reverzibilne hidroelektrane (RHE) "Bajina Bašta" koja je jedna od najvažnijih investicija u "Elektroprivredi Srbije" (EPS) ulazi u završnicu, saopštio je EPS i naveo da je rotor težak 450 tona uspešno spušten… »
Vesti dana »
Tokom dana svežije od proseka, uz sunčane intervale i slab vetar
Šabačke novosti pre 54 minutajoš 19 povezanih
Netanjahu: 'Evo me, živ sam; Trampa niko nije naterao na rat'
Radio 021 pre 20 minutajoš 13 povezanih
Netanjahu: Predsednik Tramp nas je zamolio da se uzdržimo od budućih napada, i mi se uzdržavamo
Danas pre 11 satijoš 9 povezanih