Povezane vesti
Požar kod Saobraćajnog fakulteta: Gori napušteni objekat, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom (video, foto)
Blic pre 3 dana
Danas oko 10 sati izbio je požar u ulici Vojvode Stepe kod Saobraćajnog fakulteta. Na lice mesta su stigli vatrogasci, a kako javlja Instagram stranica "moj beograd", sumnja se da gori napušteni objekat. Kako se vidi na snimku, požar je izbio… »
Požar kod Saobraćajnog fakulteta: Gori napušteni objekat, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom (video, foto)
Blic pre 3 dana
Danas oko 10 sati izbio je požar u ulici Vojvode Stepe kod Saobraćajnog fakulteta. Na lice mesta su stigli vatrogasci, a kako javlja Instagram stranica "moj beograd", sumnja se da gori napušteni objekat. Kako se vidi na snimku, požar je izbio… »
Veliki požar u Ulici vojvode Stepe: Vatrogasci u borbi sa stihijom, put se ne vidi od dima
Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Izbio je požar u Ulici vojvode Stepe, kod Saobraćajnog fakulteta, a javljaju da vatra guta napušteni objekat. Kako se vidi na fotografijama koje je objavila stranica moj_beo_grad, vatrogasci su u borbi sa vatrenom stihojim. Gust crni… »
Vesti dana »
Sneg na planinama i u nižim predelima – iz jutarnjeg minusa do maksimalnih šest stepeni
RTS pre 48 minutajoš 27 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine, zbog raseljavanja Gaze
Politika pre 1 satjoš 20 povezanih
Troje povređenih u Novom Sadu u teškom stanju, Nikolić: Razvijaju se sekundarne komplikacije
NIN pre 1 satjoš 15 povezanih
Nastavljeno suđenje Urošu Blažiću: Veštaci DNK centra iznose nalaze
Danas pre 41 minutajoš 12 povezanih