Povezane vesti
Požar kod Saobraćajnog fakulteta: Gori napušteni objekat, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom (video, foto)
Blic 11.11.2024
Danas oko 10 sati izbio je požar u ulici Vojvode Stepe kod Saobraćajnog fakulteta. Na lice mesta su stigli vatrogasci, a kako javlja Instagram stranica "moj beograd", sumnja se da gori napušteni objekat. Kako se vidi na snimku, požar je izbio neposredno… »
Požar kod Saobraćajnog fakulteta: Gori napušteni objekat, vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom (video, foto)
Blic 11.11.2024
Danas oko 10 sati izbio je požar u ulici Vojvode Stepe kod Saobraćajnog fakulteta. Na lice mesta su stigli vatrogasci, a kako javlja Instagram stranica "moj beograd", sumnja se da gori napušteni objekat. Kako se vidi na snimku, požar je izbio neposredno… »
Veliki požar u Ulici vojvode Stepe: Vatrogasci u borbi sa stihijom, put se ne vidi od dima
Telegraf 11.11.2024
Preporučujemo. Izbio je požar u Ulici vojvode Stepe, kod Saobraćajnog fakulteta, a javljaju da vatra guta napušteni objekat. Kako se vidi na fotografijama koje je objavila stranica moj_beo_grad, vatrogasci su u borbi sa vatrenom stihojim. Gust crni dim… »
Vesti dana »

Pokret za decentralizaciju Srbije zatražio hitno dopremanje vode za životinje na Suvoj planini
Beta pre 2 satajoš 6 povezanih

EPS menja račun za uplatu struje sa državnog na privatni račun Alta banke
Naslovi.ai pre 4 satijoš 12 povezanih

Bogdan Radovanović (ZLF): Živimo Lukašenkovu Berlorusiju, u ovakvom režimu nije sramota biti uhapšen
N1 Info pre 21 minutajoš 20 povezanih