Повезане вести

Олаф Шолц: Ускоро ће доћи право време за разговор са Путином

Олаф Шолц: Ускоро ће доћи право време за разговор са Путином

Политика 11.11.2024
БЕРЛИН – Немачки канцелар Олаф Шолц изјавио је да ће ускоро доћи „право време” за телефонски разговор са руским председником Владимиром Путином. Последњи пут су лидери две земље комуницирали 2. децембра 2022. године, наводи се… »
Шолц: Ускоро ће доћи право време за разговор са Путином

Инсајдер 11.11.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц изјавио је да ће ускоро доћи "право време" за телефонски разговор са руским председником Владимиром Путином. Последњи пут су лидери две земље комуницирали 2. децембра 2022. године, наводи се на сајту… »
Шолц "спушта лопту": Немачки лидер најављује разговор са Путином!?

Шолц "спушта лопту": Немачки лидер најављује разговор са Путином!?

Правда 11.11.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц изјавио је да ће ускоро доћи „право време” за телефонски разговор са руским председником Владимиром Путином. Последњи пут су лидери две земље комуницирали 2. децембра 2022. године, наводи се на сајту… »
Одлучено је: Шолц ће звати Путина

Одлучено је: Шолц ће звати Путина

Б92 11.11.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц изјавио је данас да планира да ускоро настави разговоре са руским председником Владимиром Путином како би спречио ескалацију рата у Украјини. "Да, одлучио сам да разговарам са руским председником у… »

Еуроневс 11.11.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц изјавио је да ће ускоро доћи "право време" за телефонски разговор са руским председником Владимиром Путином. Последњи пут су лидери две земље комуницирали 2. децембра 2022. године, наводи се на сајту… »
Шолц планира да зове Путина први пут после две године! Сензационална најава немачког канцелара: "Али ја сам одговоран..."…

Шолц планира да зове Путина први пут после две године! Сензационална најава немачког канцелара: "Али ја сам одговоран..."…

Курир 11.11.2024
Немачки канцелар Олаф Шолц изјавио је данас да планира да ускоро настави разговоре са руским председником Владимиром Путином како би спречио ескалацију рата у Украјини. - Да, одлучио сам да разговарам са руским председником у… »

Вести дана »