Povezane vesti

Potez mladića iz apoteke sa Karaburme koji pokazuje da za nas ima još nade: „Ne znam mu ni ime, a uradio je ovo za moje…

Potez mladića iz apoteke sa Karaburme koji pokazuje da za nas ima još nade: „Ne znam mu ni ime, a uradio je ovo za moje…

Nova pre 2 dana
: Momak sa Karaburme učinio je jedan plemenit gest za stariji par i time oduševio korisnike društvenih mreža. Jedan mladić sa Karaburme u Beogradu nedavno je svojim nesebičnim gestom prema starijem bračnom paru pokazao koliko je malo potrebno… »
Poruka mladiću iz apoteke na Karaburmi: "To su bili moji roditelji kojima si se obratio. Želim da ti kažem samo jedno, ko…

Poruka mladiću iz apoteke na Karaburmi: "To su bili moji roditelji kojima si se obratio. Želim da ti kažem samo jedno, ko…

Blic pre 3 dana
Jedan mladić sa Karaburme u Beogradu, nedavno je svojim nesebičnim gestom prema starijem bračnom paru, pokazao koliko je malo potrebno vratiti veru u dobrotu i nesebičnost. O njemu kao pravom heroju pisalo se na Iks društvenoj mreži, kada se osoba… »
Ko je heroj sa Karaburme? Kupio baki i deki lek kad je čuo da ne mogu da ga plate, sad ga traži njihova ćerka

Ko je heroj sa Karaburme? Kupio baki i deki lek kad je čuo da ne mogu da ga plate, sad ga traži njihova ćerka

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Plemeniti gest jednog mladića sa Karaburme brzo se proširio mrežama nakon što mu je ćerka jednog starijeg bračnog para na društvenim mrežama javno uputila reči zahvalnosti, jer je njenim roditeljima u apoteci kupio lek od 1.500… »

Vesti dana »