Povezane vesti

„I vama i nama je čudno“: Stojković o tome kako to da Vanja brani za Torino, a ne i za Srbiju

„I vama i nama je čudno“: Stojković o tome kako to da Vanja brani za Torino, a ne i za Srbiju

Nova pre 2 dana
: Vanja Milinković-Savić bio je prvi golman reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Kataru, a sada se došlo u situaciju da se ni ne nalazi na spisku. Selektor Dragan Stojković je otkrio i zbog čega. Dotakao se Stojković u jednom trenutku što na… »
Psihološka blokada - Piksi o Sergeju: Pljuvali su i mene, pa nisam odustao! (video)

Psihološka blokada - Piksi o Sergeju: Pljuvali su i mene, pa nisam odustao! (video)

Sportski žurnal pre 2 dana
Selektor triput razgovarao s veznim igračem Al Hilala i razume razlog neodazivanja, ne i mlađeg Milinkovića Savića. Sergej i Vanja Milinković Savić propustiće dvomeč sa Švajcarskom i Danskom u Ligi nacija, razlog nepozivanja starijeg od braće je… »
Dragan Stojković: „Bio sam napadan, pljuvan, vređan – Sergej ima psihološku blokadu!“ (video)

Dragan Stojković: „Bio sam napadan, pljuvan, vređan – Sergej ima psihološku blokadu!“ (video)

Hot sport pre 2 dana
Nadamo se da će i to prevazići. Fudbalska reprezentacija Srbije u petak od 20.45 u Cirihu igra duel A grupe Lige nacija, a rival će im biti Švajcarska. Uoči tog meča medijima se obratio selektor Fudbalske reprezentacije Srbije – Dragan Stojković… »
Dragan Stojković: "Sergej ima psihološku blokadu, ne mešam se u politiku FSS

Dragan Stojković: "Sergej ima psihološku blokadu, ne mešam se u politiku FSS

Sportske.net pre 2 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković pojavio se danas pred novinarima u Spotskom centru u Staroj Pazovi gde je pričao o spisku igrača na koje računa za predstojeće utakmice Lige nacija. Srbija će igrati protiv Švajcarske 15. novembra… »
Selektor ogolio istinu o braći Milinković-Savić

Selektor ogolio istinu o braći Milinković-Savić

B92 pre 2 dana
Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalera Srbije, govorio je o braći Milinković-Savić. Golman Vanja Milinković-Savić i vezista Sergej Milinković-Savić pozvani su na spisak selektora Piksija, ali se nisu odazvali iz različitih razloga. O tome je… »
"Jednog dana će se odazvati... Ne znam kada": Piksi otkrio šta mu je rekao reprezentativac Srbije!

"Jednog dana će se odazvati... Ne znam kada": Piksi otkrio šta mu je rekao reprezentativac Srbije!

Mondo pre 3 dana
Selektor Stojković ne može da računa na Vanju i Sergeja Milinković-Savića. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković obraća se javnosti pred mečeve nacionalnog tima u novembru, a tom prilikom bilo je reči i o fudbalerima koji su u… »

Vesti dana »