Povezane vesti
Igra Šolca i Merca – datum izbora u Nemačkoj i dalje neizvestan
RTS pre 2 dana
Olaf Šolc je kancelar bez većine, ali praktično sam može da bira kada će mu zvanično pasti Vlada. Lider opozicije Fridrih Merc bi da to bude što pre, ali Šolc ima svoje uslove. Nemački kancelar Olaf Šolc prvobitno je želeo da se glasanje o… »
DW: Kada će pasti nemačka vlada – Merc bi da to bude odmah, ali Šolc ima uslove
N1 Info pre 2 dana
Olaf Šolc je kancelar bez većine, ali praktično sam može da bira kada će mu zvanično pasti Vlada. Lider opozicije Fridrih Merc bi da to bude što pre, ali Šolc ima svoje uslove, piše DW. Nemački kancelar Olaf Šolc prvobitno je želeo, piše… »
Nemačka u veoma teškoj situaciji: Ekonomija stagnira, u Ukrajini i na Bliskom istoku bukte ratovi, a onda i pobeda Trampa…
Kurir pre 2 dana
Kako su preneli nemački i svetski mediji, kancelar Nemačke Olaf Šolc izjavio je u nedelju da je spreman da raspiše glasanje o poverenju vladi pre Božića, potez koji bi utro put za vanredne parlamentarne izbore nakon raspada njegove vladajuće… »
Igra Šolca i Merca: Kad će ti izbori?
NIN pre 2 dana
Nemački kancelar Olaf Šolc prvobitno je želeo da se glasanje o poverenju njegovoj vladi u Bundestagu održi 15. januara, ali to bi izgleda ipak moglo da se desi i pre Božića. Prevremeni izbori bi onda mogli da se održe ranije nego što je planirao… »
Igra Šolca i Merca: Kad će ti izbori?
Dojče vele pre 3 dana
Olaf Šolc je kancelar bez većine, ali praktično sam može da bira kada će mu zvanično pasti Vlada. Lider opozicije Fridrih Merc bi da to bude što pre, ali Šolc ima svoje uslove. Nemački kancelar Olaf Šolc prvobitno je želeo da se glasanje o… »
Vesti dana »
U većem delu Srbije kiša i susnežica, na planinama sneg, temperatura od -2 do 6 stepeni
Politika pre 2 minutajoš 27 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 1 satjoš 9 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog raseljavanja Gaze
RTV pre 51 minutajoš 20 povezanih
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 2 minutajoš 15 povezanih
Uroš Blažić doveden u Spcijalni sud: Nastavlja se suđenje za masovno ubistvo u Malom Orašju i Duboni
NIN pre 26 minutajoš 12 povezanih