Povezane vesti
"Na poslednjih deset mečeva imamo osam pobeda, a trebalo je 10/10"
B92 11.11.2024
Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da je njegov tim dominirao tokom duela protiv Napolija i dodao da mu je žao što "neroazuri" nisu ostvarili pobedu u meču 12. kola Serije A. Fudbaleri Intera i Napolija odigrali su u nedelju bez… »
Simone Inzagi: Imam poverenje u ekipu, moramo da nastavimo ovako da radimo
Večernje novosti 11.11.2024
Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da je njegov tim dominirao tokom duela protiv Napolija i dodao da mu je žao što "neroazuri" nisu ostvarili pobedu u meču 12. kola Serije A, prenose italijanski mediji. Foto: Profimedia Fudbaleri Intera i… »
Inzagi: Impresionirali su me
Sportski žurnal 11.11.2024
Trener Intera izjavio da ima poverenje u ekipu. Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da je njegov tim dominirao tokom duela protiv Napolija i dodao da mu je žao što "neroazuri" nisu ostvarili pobedu u meču 12. kola Serije A, prenose… »
Vesti dana »

Tristan blistao i doneo pobedu, Bogdan i Vasa imali veče za zaborav: Ovo je učinak Srba u NBA ligi
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih

Samit "koalicije voljnih" o miru i bezbednosti za Ukrajinu danas u Parizu
RTV pre 2 satajoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 1 satjoš 7 povezanih