Povezane vesti
Dodik: Tri kantona u Federaciji BiH, u kojima je na vlasti SDA, odbila plan rasta
Politika pre 14 dana
BANjALUKA – Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da su tri kantona gde vlast predvodi SDA odbila plan rasta. Iako je Republika Srpska pre toga postigla saglasnost sa Federcijom BiH, koji je usaglašen sa zvaničnim Briselom… »
Dodik: Trampa „iskrivljena vlast“ proganjala u Americi, mene u BiH
Pravda pre 13 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je danas izjavio u Banjaluci da sudovi u SAD proganjaju novoizabranog predsednika Donalda Trampa baš kao i njega Sud BiH. „Ono što je nama zajedničko je iskrivljena vlast koja je njega ganjala u Americi… »
Dodik: Trampa „iskrivljena vlast“ proganjala u Americi, mene u BiH
Danas pre 13 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je danas izjavio u Banjaluci da sudovi u SAD proganjaju novoizabranog predsednika Donalda Trampa baš kao i njega Sud BiH. „Ono što je nama zajedničko je iskrivljena vlast koja je njega ganjala u Americi… »
Milorad Dodik se uporedio sa Trampom: "Obojicu nas je ganjala iskrivljena vlast"
Kurir pre 13 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je danas izjavio u Banjaluci da sudovi u SAD proganjaju novoizabranog predsednika Donalda Trampa baš kao i njega Sud BiH. - Ono što je nama zajedničko je iskrivljena vlast koja je njega ganjala u Americi… »
Dodik: Trampa je „iskrivljena vlast“ proganjala u Americi – kao i mene u BiH
N1 Info pre 13 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da sudovi u SAD proganjaju novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa - baš kao i njega Sud BiH. „Ono što je nama zajedničko je iskrivljena vlast koja je njega ganjala u… »
Dodik: Trampa 'iskrivljena vlast' proganjala u Americi, mene u BiH
Novi magazin pre 13 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je danas izjavio u Banjaluci da sudovi u SAD proganjaju novoizabranog predsednika Donalda Trampa baš kao i njega Sud BiH. "Ono što je nama zajedničko je iskrivljena vlast koja je njega ganjala u Americi, a… »
Dodik: Trampa 'iskrivljena vlast' proganjala u Americi, mene u BiH
Beta pre 13 dana
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik je danas izjavio u Banjaluci da sudovi u SAD proganjaju novoizabranog predsednika Donalda Trampa baš kao i njega Sud BiH. "Ono što je nama zajedničko je iskrivljena vlast koja je njega ganjala u Americi… »
Dodik: Trampa ‘iskrivljena vlast’ proganjala u Americi, mene u BiH
Radio sto plus pre 13 dana
“Ono što je nama zajedničko je iskrivljena vlast koja je njega ganjala u Americi, a mene ovde. Ako se on (Tramp) bori protiv tako nakaradnog suda, onda ću se boriti i ja”, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci. Dodao je da mu to kao predsedniku RS… »
Vesti dana »
"U: političkom životu ostavio je neizbrisiv trag" Vučić na komemoraciji Draganu Markoviću Palmi (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 68 povezanih
"Avioni će eksplodirati tokom leta": Isplivale šokantne informacije o padu letelice u Litvaniji, iza svega stoji Putin?!
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Udara na EU i NATO, Putina hvali na sav glas: Ekstremno religiozni nacionalista juriša ka pobedi u Rumuniji, a u svemu mu je pomogao TikTok!
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
Ninić: Krivična prijava protiv policajaca koji su krvnički pretukli Iliju Kostića
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih