Povezane vesti
"Ne bacajte mi ranac, moj tata nema para za drugi" Vapaj dečaka iz Loznice cepa srce! Nema majku, otac bolestan, u školi trpi…
Kurir 11.11.2024
Priča o dvanaestogodišnjem dečaku iz Loznice, rastužila je mnoge korisnike mreže X, a koliko je slučaj potresan govori i to što su se korisnici već organizovali za slanje pomoći, a sa njegovim ocem u kontakt je stupila i pevačica Seka Aleksić. Naime… »
"Ne bacajte mi ranac, tata nema para za drugi": Reči dečaka iz Loznice o kome brine bolesni otac slamaju srce
Telegraf 11.11.2024
Preporučujemo. Na društvenoj mreži X pojavila se tužna priča o jedanaestogodišnjem dečaku iz Loznice koji trpi vršnjačko nasilje, a potresne reči pogodile su mnoge, koji su se već organizovali da pomognu, a to je učinila i popularna pevačica Seka… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za petak 22. maj 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom, temperatura do 26
Radio sto plus pre 13 minutajoš 27 povezanih
Palili telo, zabetonirali ga - ali su napravili ovu grešku: Svi detalji pronalaska tela Aleksandra Nešovića, forenzičar otkrio koji trag je ključan (foto/video)
Kurir pre 8 minutajoš 24 povezane
VIDEO: Eksplozija u fabrici MOL u Mađarskoj, jedna osoba poginula
Radio 021 pre 9 minutajoš 20 povezanih
Bačen suzavac na koncertu Rikija Martina tokom proslave 20 godina nezavisnosti Crne Gore, policija traga za počiniocem
NIN pre 39 minutajoš 16 povezanih
Šest saobraćajnih nezgoda u Beogradu, muškarac teže povređen na auto-putu
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih