Povezane vesti
Celog života sam sanjao o njoj: Aleksandar Aca Sofronijević posle ženidbe sebi ispunio još jednu veliku želju (foto)
Večernje novosti pre 2 dana
GODINA na zalasku bila je jedna od najvažnijih u životu Aleksandra Ace Sofronijevića. Foto: Privatna arhiva Naš proslavljeni harmonikaš u maju se oženio lepom doktorkom Kosanom i napravio gala slavlje, istog meseca objavio je i lajv album "Majstori… »
"Celog života sam sanjao o njoj!" Aleksandar Sofronijević posle ženidbe sebi ispunio još jednu veliku želju
Kurir pre 2 dana
Godina na zalasku bila je jedna od najvažnijih u životu Aleksandra Sofronijevića. Naš proslavljeni harmonikaš u maju se oženio lepom doktorkom Kosanom i napravio gala slavlje, istog meseca objavio je i lajv album "Majstori za dušu", a sada je sebi… »
„Celog života sam sanjao o njoj“: Aleksandar Sofronijević posle ženidbe sebi ispunio još jednu veliku želju
Nova pre 2 dana
: Godina na zalasku bila je jedna od najvažnijih u životu Aleksandra Sofronijevića. Naš proslavljeni harmonikaš u maju se oženio lepom doktorkom Kosanom i napravio gala slavlje, istog meseca objavio je i lajv album "Majstori za dušu", a sada je… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih
Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin, upozorava Human Rights Watch
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 20 povezanih
"Razvijaju se sekundarne komplikacije" Borba za živote povređenih u Novom Sadu i dalje traje: Konstano su pod nadzorom lekara
Kurir pre 3 minutajoš 15 povezanih
Uživo Suđenje masovnom ubici: Otac Uroša Blažića pred sudom, pokazane fotografije iz telefona FOTO
B92 pre 10 minutajoš 12 povezanih