Povezane vesti

Celog života sam sanjao o njoj: Aleksandar Aca Sofronijević posle ženidbe sebi ispunio još jednu veliku želju (foto)

Celog života sam sanjao o njoj: Aleksandar Aca Sofronijević posle ženidbe sebi ispunio još jednu veliku želju (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
GODINA na zalasku bila je jedna od najvažnijih u životu Aleksandra Ace Sofronijevića. Foto: Privatna arhiva Naš proslavljeni harmonikaš u maju se oženio lepom doktorkom Kosanom i napravio gala slavlje, istog meseca objavio je i lajv album "Majstori… »
"Celog života sam sanjao o njoj!" Aleksandar Sofronijević posle ženidbe sebi ispunio još jednu veliku želju

"Celog života sam sanjao o njoj!" Aleksandar Sofronijević posle ženidbe sebi ispunio još jednu veliku želju

Kurir pre 2 dana
Godina na zalasku bila je jedna od najvažnijih u životu Aleksandra Sofronijevića. Naš proslavljeni harmonikaš u maju se oženio lepom doktorkom Kosanom i napravio gala slavlje, istog meseca objavio je i lajv album "Majstori za dušu", a sada je sebi… »
„Celog života sam sanjao o njoj“: Aleksandar Sofronijević posle ženidbe sebi ispunio još jednu veliku želju

„Celog života sam sanjao o njoj“: Aleksandar Sofronijević posle ženidbe sebi ispunio još jednu veliku želju

Nova pre 2 dana
: Godina na zalasku bila je jedna od najvažnijih u životu Aleksandra Sofronijevića. Naš proslavljeni harmonikaš u maju se oženio lepom doktorkom Kosanom i napravio gala slavlje, istog meseca objavio je i lajv album "Majstori za dušu", a sada je… »

Vesti dana »