Povezane vesti

Marija Kilibarda je kuma našem poznatom voditelju: Objavila fotografije sa venčanja i uputila mu dirljivu čestitku FOTO

Marija Kilibarda je kuma našem poznatom voditelju: Objavila fotografije sa venčanja i uputila mu dirljivu čestitku FOTO

Nova pre 2 dana
: Voditeljka Marija Kilibarda oglasila se emotivnom objavom na Instagramu. Marija Kilibarda je 5. oktobra postala majka devojčice kojoj su ona i njen verenik Branislav Vučelić dali ime Senja, a danas ima još jedan razlog za slavlje. Naime, pre tačno… »
Marija Kilibarda objavila fotke sa venčanja! Emotivnim rečima obratila se kumovima Slavku Beleslinu i njegovoj supruzi, a…

Marija Kilibarda objavila fotke sa venčanja! Emotivnim rečima obratila se kumovima Slavku Beleslinu i njegovoj supruzi, a…

Kurir pre 2 dana
Voditeljka Marija Kilibarda porodila se 5. oktobra i na svet je donela ćerku kojoj su ona i njen suprug Bane Vučelić dali ime Senja. Marija se nije puno oglašavala otkako je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana, a sada je na… »
"Tada sam bila samo Mara, a: Danas..." Marija Kilibarda objavila slike sa venčanja, pa spomenula i ćerku: "Treći član naše…

"Tada sam bila samo Mara, a: Danas..." Marija Kilibarda objavila slike sa venčanja, pa spomenula i ćerku: "Treći član naše…

Blic pre 2 dana
Voditeljka Marija Kilibarda porodila se 5. oktobra i ja svet je donela ćerku koojj su ona i njen suprug Bane Vučelić dali ime Senja. Marija se nije puno oglašavala otkako je njihova porodica postala bogatija za još jednog člana, a sada je na… »
Ovo je žena mikija đuričića sa kojom ima dvoje dece: Evo čime se bavi Angelina: "Proputovala je pola sveta, jako sposobna…

Ovo je žena mikija đuričića sa kojom ima dvoje dece: Evo čime se bavi Angelina: "Proputovala je pola sveta, jako sposobna…

Blic pre 3 dana
Bivši rijaliti učesnik Miki Đuričić (47) pre 4 godine postao je otac devojčice kojoj su dali ime Dunja, a njegova supruga je prošle godine na svet donela i sina Arsenija. Angelina je po zanimanju profesorka i ne pojavljuje se u javnosti, a Miki je… »

Vesti dana »