Povezane vesti

Javno uhvatila Slavicu u laži? Tanju pitali za goste na koncertu, a onda saznala nešto što nije očekivala

Javno uhvatila Slavicu u laži? Tanju pitali za goste na koncertu, a onda saznala nešto što nije očekivala

Mondo 11.11.2024
Tanja Savić odgovorila je na spekulacije da će Slavica Ćukteraš pevati na njenom koncertu u Areni. Pevačica Tanja Savić (39) uveliko izvodi poslednje pripreme za veliki solistički koncert u Areni u Beogradu kako bi sve za to veče dovela do… »
"Meni je rekla sasvim nešto drugo, mogu da vam pokažem poruku" Tanja Savić otkriva zašto ju je Slavica Ćukteraš odbila da…

"Meni je rekla sasvim nešto drugo, mogu da vam pokažem poruku" Tanja Savić otkriva zašto ju je Slavica Ćukteraš odbila da…

Kurir 11.11.2024
Tanja Savić ispričala je kakav je odgovor dobila od koleginice Slavice Ćukteraš kada joj je uputila poziv da bude gost na njenom koncertu u Areni zakazan za 23. novembar. Proteklih dana mnogo se govorilo o njenom odnosu sa kolegama iz prve generacije… »
"Meni je rekla nešto drugo, mogu da vam pokažem poruku": Tanja Savić otkrila zbog čega je Slavica Ćukteraš odbila da bude…

"Meni je rekla nešto drugo, mogu da vam pokažem poruku": Tanja Savić otkrila zbog čega je Slavica Ćukteraš odbila da bude…

Blic 11.11.2024
Pevačica Tanja Savić održaće solistički koncert u Areni 23. novembra, a proteklih dana mnogo se govorilo o njenom odnosu sa kolegama iz prve generacije "Zvezda Granda". O tome da li ih je zvala na koncert pojavljivale su se različite informacije u… »

Vesti dana »