Povezane vesti
"Terza se izobličio od zlobe, porodica treba da ga vodi na lečenje od alkohola" Milica nikad jače oplela po bivšem…
Kurir pre 14 dana
Trudna Milica Veličković, bivša učesnica "Elite 7", u osmu sezonu "Elite" ispratila je Borislava Terzića Terzu, svog verenika ni ne sluteći da će je prevariti sa Sofijom Janićijević. U emisiji "RedAkcija" govorila je o Terzinim počecima veze sa… »
"Poručujem njegovoj porodici da ga vodi na lečenje": Milica Veličković udarila na Terzu kao nikad: "Svesno utiče na…
Blic pre 14 dana
Trudna Milica Veličković progovorila je o javnoj preljubi svog bivšeg verenika Borislava Terzića Terze, koji je već trećeg dana u rijalitiju prevario Milicu sa cimerkom Sofijom Janjićević. - Znala sam ja odmah šta će da se desi, ja sam ga treći… »
Vesti dana »
Goran Vesić prebačen u bolnicu zbog pogoršanja zdravstvenog stanja
Beta pre 37 minutajoš 35 povezanih
Tramp objavio šta će prvo narediti po povratku u belu kuću: Novoizabrani američki predsednik potvrdio mere, udar na robu iz Kine, Kanade i Meksika
Kurir pre 43 minutajoš 31 povezana
Jokić odgovorio na kritike Melouna: Trener je u pravu, moramo da popravimo igru
Vesti online pre 1 satjoš 20 povezanih
Neverovatna zaplena crnogorske granične policije: U ferariju pronašli municiju, Makedonac završio u zatvoru zbog neovlašćenog držanja oružja i municije
RINA pre 2 satajoš 10 povezanih
Parlamentarna skupština NATO-a pozvala da Ukrajina što pre bude primljena u Alijansu
RTV pre 19 minutajoš 10 povezanih