Povezane vesti
"Terza se izobličio od zlobe, porodica treba da ga vodi na lečenje od alkohola" Milica nikad jače oplela po bivšem…
Kurir 11.11.2024
Trudna Milica Veličković, bivša učesnica "Elite 7", u osmu sezonu "Elite" ispratila je Borislava Terzića Terzu, svog verenika ni ne sluteći da će je prevariti sa Sofijom Janićijević. U emisiji "RedAkcija" govorila je o Terzinim počecima veze sa… »
"Poručujem njegovoj porodici da ga vodi na lečenje": Milica Veličković udarila na Terzu kao nikad: "Svesno utiče na…
Blic 11.11.2024
Trudna Milica Veličković progovorila je o javnoj preljubi svog bivšeg verenika Borislava Terzića Terze, koji je već trećeg dana u rijalitiju prevario Milicu sa cimerkom Sofijom Janjićević. - Znala sam ja odmah šta će da se desi, ja sam ga treći… »
Vesti dana »
Protestna šetnja "4.000 nastavnika, 4.000 koraka" u Novom Sadu: "Rektor "pao na ispitu"
Insajder pre 1 satjoš 67 povezanih
Hamas: Palestinci sada bliži kraju okupacije; oslobađanje prva tri taoca u popodnevnim časovima
RTS pre 35 minutajoš 43 povezane
Određen pritvor muškarcu koji je vozilom udario studentkinju tokom blokade u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih
Stojanovićeva i Pavić izgubili u prvom kolu mešovitih dublova
Sportski žurnal pre 6 satijoš 31 povezana
Putin diverzifikuje tokove gasa: Rusija očekuje da isporučuje Iranu 55 milijardi kubnih metara gasa godišnje
Blic pre 1 satjoš 22 povezane