Повезане вести

"Хтео сам да те убијем, сада ћу убити нашу децу": Жена на видео-позиву гледала како јој гине дете, испливали стравични детаљи…

"Хтео сам да те убијем, сада ћу убити нашу децу": Жена на видео-позиву гледала како јој гине дете, испливали стравични детаљи…

Курир 11.11.2024
Данијел Бакрау (28) изазвао је несрећу у општини Граничести у Румунији и том приликом убио себе и једно од троје малолетне деце, као и двојицу тинејџера и инструктора вожње у другом аутомобилу, а сада су испливали стравични… »
"Пошто нисам тебе убио, децу ћу": Моника на видео-позиву гледала смрт сина (4), Балкан завијен у црно

"Пошто нисам тебе убио, децу ћу": Моника на видео-позиву гледала смрт сина (4), Балкан завијен у црно

Телеграф 11.11.2024
Препоручујемо. Моника из Румуније је у далекој Немачкој, путем видео-позива, гледала како њен муж Данијел убија њиховог сина (4), да би се њој осветио што га је оставила. Данијел је у суботу њихово троје деце обукао у нову… »
Данијел преко видео позива преносио супрузи смрт њиховог сина (4): Улетео у контра смер, чула је вриске деце

Данијел преко видео позива преносио супрузи смрт њиховог сина (4): Улетео у контра смер, чула је вриске деце

Телеграф 11.11.2024
Препоручујемо. Данијел, који је извазвао стравичан судар у Румунији, у којем је погинуло петоро људи, међу којима и његов син (4), је у тренутку ужаса држао супругу на видео позиву! Верује се да је удес намерно изазвао како би… »
"Тата, немој, стани": Данијел се са 3 деце у колима закуцао у друго возило: Убио сина (4) због освете жени, страдало укупно 5…

"Тата, немој, стани": Данијел се са 3 деце у колима закуцао у друго возило: Убио сина (4) због освете жени, страдало укупно 5…

Блиц 10.11.2024
Данијел је са троје деце у колима намерно изазвао удес, у ком је и сам погинуо, као и једно његово дете, а све због свађе са супругом. Сумња се да се Данијел, који је управљао аутомобилом у ком је било и његово троје деце… »

Вести дана »