Povezane vesti
Uhapšen maloletnik osumnjičen za planiranje terorističkog napada
Politika pre 14 dana
Pripadnici nemačke službe državne bezbednosti uhapsili su danas 17-godišnjeg mladića u gradu Elmshornu u pokrajini Šlezvig-Holštajnu koji se sumnjiči za planiranje terorističkog napada na božićnom vašaru. Kako prenosi dnevnik BILD, uvidom u… »
U Nemačkoj uhapšen mladić (17) osumnjičen za planiranje terorističkog napada: Nameravao kamionom da uleti među ljude
Euronews pre 13 dana
Pripadnici nemačke službe državne bezbednosti uhapsili su danas 17-godišnjeg mladića u gradu Elmshornu u pokrajini Šlezvig-Holštajnu koji se sumnjiči za planiranje terorističkog napada na božićnom vašaru. Kako prenosi dnevnik BILD, uvidom u… »
Nemačka: Uhapšen 17-godišnji mladić osumnjičen za planiranje terorističkog napada
Insajder pre 13 dana
Pripadnici nemačke službe državne bezbednosti uhapsili su danas 17-godišnjeg mladića u gradu Elmshornu, u pokrajini Šlezvig-Holštajn, koji se sumnjiči za planiranje terorističkog napada na božićnom vašaru. Kako prenosi dnevnik BILD , uvidom u… »
U Nemačkoj uhapšen 17-godišnjak, osumnjičen za planiranje terorističkog napada
N1 Info pre 13 dana
Pripadnici nemačke službe državne bezbednosti uhapsili su 17-godišnjeg mladića u gradu Elmshornu u pokrajini Šlezvig-Holštajnu koji se sumnjiči za planiranje terorističkog napada na božićnom vašaru. Kako prenosi dnevnik BILD, uvidom u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Haos u Skupštini: Izbila opšta tuča, ne prestaju fizički okršaji poslanika vlasti i opozicije
Nova pre 16 minutajoš 96 povezanih
Teretni avion pao na zgradu kod aerodroma u Vilnjusu, najmanje jedna osoba poginula
RTS pre 3 satajoš 26 povezanih
Tužilac traži maksimalne kazne, Uroš Blažić izjavio: „Dajte mi najgoru kaznu“
N1 Info pre 51 minutajoš 22 povezane
Ilija Kostić pred tužiocem opisao kako su ga tukli u policijskoj stanici: „Rekao mi je da ustanem, pa me je kolenom udario u testise“
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Iznenađenje u Rumuniji: Desničarski kandidat Đorđesku vodi u trci za predsednika, iza njega Čolaku
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih