Povezane vesti
Takmičari "Potere" izgubili borbu protiv Tragača, a Jovan Memedović je imao komentar za Žarka Stevanovića
Telegraf 11.11.2024
Preporučujemo. Živorad Marinković iz Pančeva, filolog koji se bavi elektronskim bankarstvom, ponosni tata dve devojčice i pasionirani pecaroš nije imao sreće sa pitanjima pa nije uspeo da odbrani višu sumu protiv Tragača Žarka Stevanovića, ali je… »
Memedović: ”Hvala Žarku, bio je sjajan, želimo mu da u nastavku sezone počne da greši”
Kurir 11.11.2024
Živorad Marinković iz Pančeva, filolog koji se bavi elektronskim bankarstvom, ponosni tata dve devojčice i pasionirani pecaroš nije imao sreće sa pitanjima pa nije uspeo da odbrani višu sumu protiv Tragača Žarka Stevanovića, ali je voditelja Jovana… »
"Želimo da u sledećoj sezoni počne da greši": Bili na korak do pobede u "Poteri", a onda se desio neverovatan obrt
Mondo 11.11.2024
Još jedna uzbudljiva epizoda "Potere" emitovana je na RTS-u. Živorad Marinković iz Pančeva, filolog koji se bavi elektronskim bankarstvom, ponosni tata dve devojčice i pasionirani pecaroš nije imao sreće sa pitanjima pa nije uspeo da odbrani višu sumu… »
Vesti dana »
„Moja policija me nije zaštitila, ja sam urlala, a oni su samo gledali“: Ekipa N1 o napadu ispred Ćacilenda
Cenzolovka pre 2 satajoš 50 povezanih
Blumberg: Predlog SAD Ukrajini predviđa predaju Donbasa i prekid sankcija Rusiji
Vesti online pre 2 satajoš 48 povezanih
Vanredne odbrane od poplava proglašene u Vranju i okolini zbog izlivanja Južne Morave
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 7 satijoš 32 povezane