Povezane vesti
Zaharova Vašingtonu: Nemojte nam govoriti šta da radimo, već ispravite greške demokrata
Pravda 11.11.2024
Vašington ne treba da saopštava kako Rusija treba da sedne za pregovarački sto, već da ispravi greške koje su napravile demokrate, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova. „Mi smo već sedeli za pregovaračkim stolom… »
Zaharova Vašingtonu: Nemojte nam govoriti šta da radimo, već ispravite greške demokrata
Pravda 11.11.2024
Vašington ne treba da saopštava kako Rusija treba da sedne za pregovarački sto, već da ispravi greške koje su napravile demokrate, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova. „Mi smo već sedeli za pregovaračkim stolom… »
Vesti dana »

Generalni sekretar NATO-a priznao: Ukrajina će morati da prihvati rusku kontrolu nad delovima teritorije
B92 pre 3 minutajoš 75 povezanih

Izraelska vojska nastavila na napade na punktove za distribuciju pomoći: Oko 40 mrtvih
B92 pre 33 minutajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i međunarodna pomoć
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 81 povezana

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih