Povezane vesti
"Odličan sastanak s predsednikom Emirata" Vučić: Zaključili smo će da će 2025. biti jedna od prelomnih i opredeljujućih…
Kurir pre 2 dana
BAKU - Odličan sastanak sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata Mohamedom bin Zajedom. Analizirali promene u svetu i zaključili da će 2025.godina biti jedna od prelomnih i opredeljujućih godina za celokupno čovečanstvo. Srbija, a siguran sam i… »
Bin Zajed i Vučić zaključili: 2025. će biti jedna od najvažnijih godina za čovečanstvo
Danas pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata Mohamedom bin Zajedom i sa njim razgovarao o – situaciji u svetu. „Analizirali smo promene u svetu i zaključili da će 2025. godina biti jedna od… »
"Odličan sastanak": Vučić sa predsednikom Muhamedom bin Zajedom: "Srbija i UAE sačuvaće sebe i svoje građane" (foto)
Blic pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da se u Bekuu sastao sa liderom Ujedinjenih Arapskih Emirata Muhamedom bin Zajedom. "Odličan sastanak sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata @mohamedbinzayed. "Analizirali promene u… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 3 satajoš 9 povezanih
"Ubijena su mi dva deteta, molim vas da mi dopustite..." Drama na suđenju Urošu Blažiću: Zorici Panić ugašen mikrofon, sudija joj tražio da napusti sudnicu
Blic pre 54 minutajoš 24 povezane
Troje povređenih pri obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTV pre 3 satajoš 17 povezanih