Povezane vesti

Dirljiva ispovest Dragice Radosavljević Cakane: Lekari su me otpisali, a majka me spasila!

Dirljiva ispovest Dragice Radosavljević Cakane: Lekari su me otpisali, a majka me spasila!

Svet plus pre 2 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana jedva je zadržala emocije dok je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" otkrivala deo svoje prošlosti za koji dugo nije znala. U jednom delu razgovora, osvrnula se na događaj koji su njeni… »
"Poplavela sam, mami su u bolnici rekli da me nosi kući, da ne mogu ništa": Cakana nije davala znake života, o čemu…

"Poplavela sam, mami su u bolnici rekli da me nosi kući, da ne mogu ništa": Cakana nije davala znake života, o čemu…

Blic pre 2 dana
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" ovog ponedeljka u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117 je Dragica Radosavljević Cakana, pevačica čija je mladost bila interesantna, sadašnjost je takođe interesantna, a njena… »
"Majka je meni i sestri umrla na rukama": Cakana nije mogla da prihvati da je nema, a još veći šok je doživela kada joj je…

"Majka je meni i sestri umrla na rukama": Cakana nije mogla da prihvati da je nema, a još veći šok je doživela kada joj je…

Blic pre 2 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana deo detinjstva je provela u Banjskoj, a zatim se sa porodicom preselila u Leposavić u kom su kasnije njeni roditelji živeli. Kao mlada ostala je bez oca, a kada joj je majka preminula nije mogla da prihvati da je… »
"Seli smo, popili: Piće... Oboje smo se ohladili" Ovako se Cakana rastala od prvog supruga, a njegova majka je nije…

"Seli smo, popili: Piće... Oboje smo se ohladili" Ovako se Cakana rastala od prvog supruga, a njegova majka je nije…

Blic pre 2 dana
Pevačica Cakana je sa 19 godina došla u Beograd, ali onda odlazi kod sestre u Makarsku koja tamo privremeno radi kada se i zaljubljuje u svog prvog muža. Međutim, tu vezu njegova majka nije prihvatila, a nije je prihvatio ni njen otac. Dragica… »

Vesti dana »