Povezane vesti
"Bila je to zabranjena ljubav, htela je da pobegne" Denser otkrio detalje veze sa Marijom Milošević: 3 dana se zatvorimo u…
Kurir 12.11.2024
Pevač Ivan Gavrilović pričao je često detalje veze sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića i Mire Marković, s kojom se zabavljao devedesetih. Kako je otkrio, upoznali su se u diskoteci 'Košava'… »
"To je bila zabranjena ljubav, htela je da pobegne" Poznati pevač otkrio detalje veze sa Marijom Milošević: "Bili smo…
Blic 12.11.2024
Pevač Ivan Gavrilović , dok je boravio u rijalitiju "Parovi" pre par godina, otkrio je detalje veze sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, sa kojom se zabavljao devedesetih godina. - Meni je bilo… »
Vesti dana »

(VIDEO) Ponovo radi tripl-dabl mašina iz Sombora: Oporavljeni Jokić izdominirao protiv Milvokija
Euronews pre 34 minutajoš 17 povezanih

Đoković i Korda složno rekli NE organizatorima Mastersa u Majamiju: Četvrtfinale u novom terminu
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih

Najnovije upozorenje RHMZ! Očekuju se velike padavine, meteoalarmi popaljeni u celoj zemlji: Vodostaji u porastu, ovi delovi Srbije da budu na oprezu!
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane