Povezane vesti
Upala pluća: Od bezazlene do smrtonosne bolesti
BBC News 12.11.2024
Upala pluća ili pneumonija je infekcija donjih disajnih puteva. Malaksalost, visoka temperatura i snažan kašalj danima su mučili Zorana Pajića. Posle nekoliko odlazaka kod lekara, ustanovljena mu je dijagnoza - upala pluća. „Sve vreme sam bio umoran… »
Radio 021 12.11.2024
Upala pluća ili pneumonija je infekcija donjih disajnih puteva. Getty Images Malaksalost, visoka temperatura i snažan kašalj danima su mučili Zorana Pajića. Posle nekoliko odlazaka kod lekara, ustanovljena mu je dijagnoza - upala pluća. „Sve vreme sam… »
Danas 12.11.2024
Malaksalost, visoka temperatura i snažan kašalj danima su mučili Zorana Pajića. Posle nekoliko odlazaka kod lekara, ustanovljena mu je dijagnoza – upala pluća. „Sve vreme sam bio umoran, nikada se nisam osećao tako zbog prehlade ili virusa”, kaže ovaj… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za ponedeljak, 11. avgust: Sunčano, a na jugu i istoku veoma toplo
Beta pre 6 satijoš 7 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Rute: Kijev treba de fakto da prizna teritorije pod kontrolom Rusije; Vens: SAD pripremaju sastanak Putina i Zelenskog
RTV pre 35 minutajoš 5 povezanih

Najviši vulkan u Evroaziji izbacio pepeo na visinu od 12 kilometara! Ide u ovom pravcu, može da padne na ova mesta: Aktivnost se ne smiruje
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Neka Bog zaštiti našu zemlju": Oglasio se Erdogan nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Slavimo Svetog mučenika Kalinika: Veruje se da danas treba ispoštovati ovaj običaj
Mondo pre 9 minutajoš 3 povezane