Povezane vesti
Koreča o porazu Alkarasa: "Sedeli su skrštenih ruku..."
B92 pre 2 dana
Aleks Koreča, nekada drugi teniser sveta, kritikovao je ponašanje stručnog tima Karlosa Alkarasa na poslednjem meču. Mladi španski teniser je loše počeo ATP Finale u Torinu, porazom od Kaspera Ruda, 6:1, 7:5. Koreča, koji poslednjih godina radi… »
Alkaraz se muči u Torinu: „Loše disanje, gušenje, mnogo me je ograničilo“
Hot sport pre 2 dana
„Ne želim da zvuči kao izgovor“ Španski teniser Karlos Alkaraz otkrio je da se bori sa zdravstvenim problemima, što je uticalo na njegovu formu na početku Završnog mastersa u Torinu. U prvom meču, Alkaraz je izgubio od Kaspera Ruda sa 2:0 u… »
Ko o čemu, Alkaraz o... Karlito ponovo pronašao "krivca" za debakl na startu Završnog mastersa
Večernje novosti pre 2 dana
Karlos Alkaraz nije imao svoj dan. Španski teniser senzacionalno je izgubio na početku Završnog mastersa u Torinu od Kaspera Ruda. Foto: AP Karlito nema nijednu titulu, čak ni finale u dvoranama, na Završnom mastersu je najdalje stigao do polufinala… »
Alkaraz: "Bolestan sam..."
Sportske.net pre 2 dana
Kasper Rud je bio bolji od Karlosa Alkaraza, bilo je ubedljivih 6:1 i 7:5, retko ko je očekivao da će Španac odigrati ovako loše. Ipak, postoji opravdanje. Došao sam bolestan u Torino", rekao je Alkaraz. "Na treninzima sam se malo bolje osećao… »
Alkaras: Došao sam bolestan u Torino
Sport klub pre 2 dana
Kako se tenis vrati u Evropu i sunce zađe nad njim, tako se Karlos Alkaras ugasi. Sjajni Španac nema nijednu titulu, čak ni finale, u dvoranama, na završnom Mastersu je najdalje stigao do polufinala, a i sada je loše počeo. – Došao sam bolestan u… »
Vesti dana »
Uživo Potpisani sporazumi; Održani važni sastanci; Vučić razgovarao sa Orbanom FOTO/VIDEO
B92 pre 28 minutajoš 42 povezane
Tužiteljka Paunović: Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da istražuje nesreću u Novom Sadu
Radio 021 pre 6 satijoš 10 povezanih
Šokantno! Pogledajte kako otac masovnog ubice glumi kauboja! Na suđenju se predstavlja kao nevinašce, a sakrio da je obučen za snajperistu! (Video)
Kurir pre 27 minutajoš 30 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog raseljavanja Gaze
RTV pre 5 satijoš 23 povezane