Povezane vesti
Koreča o porazu Alkarasa: "Sedeli su skrštenih ruku..."
B92 12.11.2024
Aleks Koreča, nekada drugi teniser sveta, kritikovao je ponašanje stručnog tima Karlosa Alkarasa na poslednjem meču. Mladi španski teniser je loše počeo ATP Finale u Torinu, porazom od Kaspera Ruda, 6:1, 7:5. Koreča, koji poslednjih godina radi kao… »
Alkaraz se muči u Torinu: „Loše disanje, gušenje, mnogo me je ograničilo“
Hot sport 12.11.2024
„Ne želim da zvuči kao izgovor“ Španski teniser Karlos Alkaraz otkrio je da se bori sa zdravstvenim problemima, što je uticalo na njegovu formu na početku Završnog mastersa u Torinu. U prvom meču, Alkaraz je izgubio od Kaspera Ruda sa 2:0 u setovima… »
Ko o čemu, Alkaraz o... Karlito ponovo pronašao "krivca" za debakl na startu Završnog mastersa
Večernje novosti 12.11.2024
Karlos Alkaraz nije imao svoj dan. Španski teniser senzacionalno je izgubio na početku Završnog mastersa u Torinu od Kaspera Ruda. Foto: AP Karlito nema nijednu titulu, čak ni finale u dvoranama, na Završnom mastersu je najdalje stigao do polufinala, a i… »
Alkaraz: "Bolestan sam..."
Sportske.net 12.11.2024
Kasper Rud je bio bolji od Karlosa Alkaraza, bilo je ubedljivih 6:1 i 7:5, retko ko je očekivao da će Španac odigrati ovako loše. Ipak, postoji opravdanje. Došao sam bolestan u Torino", rekao je Alkaraz. "Na treninzima sam se malo bolje osećao, ponadao… »
Alkaras: Došao sam bolestan u Torino
Sport klub 12.11.2024
Kako se tenis vrati u Evropu i sunce zađe nad njim, tako se Karlos Alkaras ugasi. Sjajni Španac nema nijednu titulu, čak ni finale, u dvoranama, na završnom Mastersu je najdalje stigao do polufinala, a i sada je loše počeo. – Došao sam bolestan u Torino… »
Vesti dana »

Samit Putin - Tramp ne odgovara Kijevu ni Evropi, „drske“ terorističke akcije Sirskog - nikome
Sputnik pre 47 minutajoš 68 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 47 minutajoš 32 povezane

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Beta pre 4 satijoš 19 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori: Čanj, Bijelo Polje, Podgorica, Nikšić i pomoć Srbije
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 75 povezanih