Povezane vesti

Koreča o porazu Alkarasa: "Sedeli su skrštenih ruku..."

Koreča o porazu Alkarasa: "Sedeli su skrštenih ruku..."

B92 pre 9 dana
Aleks Koreča, nekada drugi teniser sveta, kritikovao je ponašanje stručnog tima Karlosa Alkarasa na poslednjem meču. Mladi španski teniser je loše počeo ATP Finale u Torinu, porazom od Kaspera Ruda, 6:1, 7:5. Koreča, koji poslednjih godina radi… »
Alkaraz se muči u Torinu: „Loše disanje, gušenje, mnogo me je ograničilo“

Alkaraz se muči u Torinu: „Loše disanje, gušenje, mnogo me je ograničilo“

Hot sport pre 10 dana
„Ne želim da zvuči kao izgovor“ Španski teniser Karlos Alkaraz otkrio je da se bori sa zdravstvenim problemima, što je uticalo na njegovu formu na početku Završnog mastersa u Torinu. U prvom meču, Alkaraz je izgubio od Kaspera Ruda sa 2:0 u… »
Ko o čemu, Alkaraz o... Karlito ponovo pronašao "krivca" za debakl na startu Završnog mastersa

Ko o čemu, Alkaraz o... Karlito ponovo pronašao "krivca" za debakl na startu Završnog mastersa

Večernje novosti pre 10 dana
Karlos Alkaraz nije imao svoj dan. Španski teniser senzacionalno je izgubio na početku Završnog mastersa u Torinu od Kaspera Ruda. Foto: AP Karlito nema nijednu titulu, čak ni finale u dvoranama, na Završnom mastersu je najdalje stigao do polufinala… »
Alkaraz: "Bolestan sam..."

Alkaraz: "Bolestan sam..."

Sportske.net pre 10 dana
Kasper Rud je bio bolji od Karlosa Alkaraza, bilo je ubedljivih 6:1 i 7:5, retko ko je očekivao da će Španac odigrati ovako loše. Ipak, postoji opravdanje. Došao sam bolestan u Torino", rekao je Alkaraz. "Na treninzima sam se malo bolje osećao… »
Alkaras: Došao sam bolestan u Torino

Alkaras: Došao sam bolestan u Torino

Sport klub pre 10 dana
Kako se tenis vrati u Evropu i sunce zađe nad njim, tako se Karlos Alkaras ugasi. Sjajni Španac nema nijednu titulu, čak ni finale, u dvoranama, na završnom Mastersu je najdalje stigao do polufinala, a i sada je loše počeo. – Došao sam bolestan u… »

Vesti dana »