Povezane vesti
“Žene, nemojte preskakati moju ogradu!” Haris Džinović otkrio šta lepši pol nikako ne bi trebalo da radi
Vesti online pre 2 dana
Pevač Haris Džinović nedavno je podelio svoje emocije vezane za razvod od supruge Meline, nakon više od 20 godina braka. U prethodnim intervjuima, isticao je koliko mu je rastanak teško pao, ali je sada otkrio koja mu je želja ostala neostvarena. On… »
„Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu – visoka je i pod strujom“: Haris Džinović posle razvoda od Meline iznenadio…
Nova pre 2 dana
: Haris Džinović iza sebe ima vrlo turbulentan period nakon razvoda od Meline Džinović sa kojom je proveo dve decenije u braku. Uprkos svemu, Haris motivaciju pronalazi u poslu, te se raduje novim projektima i druženju sa publikom, koja mu je glavni… »
"Ženama kažem da mi ne preskaču ogradu, neka pokucaju": Haris nakon razvoda otkrio jednu neostvarenu želju
Mondo pre 2 dana
Pevač Haris Džinović razveo se od supruge Meline nakon više od dve decenije. On je često u intervjuima isticao koliko mu je rastanak teško pao, a sada je otkrio koja želja mu je ostala neostvarena. Nakon teškog razdoblja tokom razvoda koji je… »
"Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu ": Haris Džinović se razveo nakon dve decenije od Meline, pa otkrio koja želja mu…
Blic pre 2 dana
Pevač Haris Džinović razveo se od supruge Meline nakon više od dve decenije. On je često u intervjuima isticao koliko mu je rastanak teško pao, a sada je otkrio koja želja mu je ostala neostvarena. Naime, Haris je najpre istakao da svaki koncert za… »
"Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu... Visoka je i pod strujom!" Haris Džinović otkriva za Kurir: U mladosti sam…
Kurir pre 2 dana
Poznati pevač Haris Džinović gostovao je u emisiji "Pusti brigu", gde je sa publikom podelio svoje stavove o muzici, životu, i svojim neostvarenim željama. Kako ističe, svaki koncert za njega predstavlja poseban doživljaj i daje mu snagu za dalji… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza do 20. novembra: U samo nedelju dana nam se spremaju velike promene, zima, pa 18 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 35 povezanih
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 12 minutajoš 10 povezanih
Uživo Vučić u Budimpešti: Spremni smo da platimo punu cenu za 5 ili 10 odsto vlasništva u nuklearnoj elektrani u Pakšu, zamolio sam Orbana da razmisle
Kurir pre 11 minutajoš 26 povezanih
Suđenje Blažiću: Sudija isključila mikrofon majci žrtava, veštak izneo da je na pištolju nađen DNK trag Blažićevog oca
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih
Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin; Sirijski mediji: Više poginulih u izraelskom napadu na Damask
RTS pre 11 minutajoš 23 povezane