Povezane vesti

“Žene, nemojte preskakati moju ogradu!” Haris Džinović otkrio šta lepši pol nikako ne bi trebalo da radi

“Žene, nemojte preskakati moju ogradu!” Haris Džinović otkrio šta lepši pol nikako ne bi trebalo da radi

Vesti online pre 2 dana
Pevač Haris Džinović nedavno je podelio svoje emocije vezane za razvod od supruge Meline, nakon više od 20 godina braka. U prethodnim intervjuima, isticao je koliko mu je rastanak teško pao, ali je sada otkrio koja mu je želja ostala neostvarena. On… »
„Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu – visoka je i pod strujom“: Haris Džinović posle razvoda od Meline iznenadio…

„Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu – visoka je i pod strujom“: Haris Džinović posle razvoda od Meline iznenadio…

Nova pre 2 dana
: Haris Džinović iza sebe ima vrlo turbulentan period nakon razvoda od Meline Džinović sa kojom je proveo dve decenije u braku. Uprkos svemu, Haris motivaciju pronalazi u poslu, te se raduje novim projektima i druženju sa publikom, koja mu je glavni… »
"Ženama kažem da mi ne preskaču ogradu, neka pokucaju": Haris nakon razvoda otkrio jednu neostvarenu želju

"Ženama kažem da mi ne preskaču ogradu, neka pokucaju": Haris nakon razvoda otkrio jednu neostvarenu želju

Mondo pre 2 dana
Pevač Haris Džinović razveo se od supruge Meline nakon više od dve decenije. On je često u intervjuima isticao koliko mu je rastanak teško pao, a sada je otkrio koja želja mu je ostala neostvarena. Nakon teškog razdoblja tokom razvoda koji je… »
"Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu ": Haris Džinović se razveo nakon dve decenije od Meline, pa otkrio koja želja mu…

"Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu ": Haris Džinović se razveo nakon dve decenije od Meline, pa otkrio koja želja mu…

Blic pre 2 dana
Pevač Haris Džinović razveo se od supruge Meline nakon više od dve decenije. On je često u intervjuima isticao koliko mu je rastanak teško pao, a sada je otkrio koja želja mu je ostala neostvarena. Naime, Haris je najpre istakao da svaki koncert za… »
"Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu... Visoka je i pod strujom!" Haris Džinović otkriva za Kurir: U mladosti sam…

"Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu... Visoka je i pod strujom!" Haris Džinović otkriva za Kurir: U mladosti sam…

Kurir pre 2 dana
Poznati pevač Haris Džinović gostovao je u emisiji "Pusti brigu", gde je sa publikom podelio svoje stavove o muzici, životu, i svojim neostvarenim željama. Kako ističe, svaki koncert za njega predstavlja poseban doživljaj i daje mu snagu za dalji… »

Vesti dana »