Povezane vesti

„Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu – visoka je i pod strujom“: Haris Džinović posle razvoda od Meline iznenadio porukom…

„Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu – visoka je i pod strujom“: Haris Džinović posle razvoda od Meline iznenadio porukom…

Nova 12.11.2024
: Haris Džinović iza sebe ima vrlo turbulentan period nakon razvoda od Meline Džinović sa kojom je proveo dve decenije u braku. Uprkos svemu, Haris motivaciju pronalazi u poslu, te se raduje novim projektima i druženju sa publikom, koja mu je glavni… »
"Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu... Visoka je i pod strujom!" Haris Džinović otkriva za Kurir: U mladosti sam najviše…

"Govorim ženama da mi ne preskaču ogradu... Visoka je i pod strujom!" Haris Džinović otkriva za Kurir: U mladosti sam najviše…

Kurir 12.11.2024
Poznati pevač Haris Džinović gostovao je u emisiji "Pusti brigu", gde je sa publikom podelio svoje stavove o muzici, životu, i svojim neostvarenim željama. Kako ističe, svaki koncert za njega predstavlja poseban doživljaj i daje mu snagu za dalji rad: -… »

Vesti dana »