Povezane vesti
Babici iz Novog Sada nepoznata žena pozvonila na vrata: Prošlo je 50 godina, ovo nije očekivala da čuje
Telegraf pre 11 dana
Preporučujemo. Često se kaže da su na porođaju najvažnije babice, verovatno zbog toga što one od početka do kraja prate porodilju i dočekuju bebu. Ono što je doživela jedna babica iz Novog Sada pokazuje ne samo koliko su važne, već da taj… »
"Ja sam beba za čiji život su se borili": Novosađanka objavila potresnu ispovest iz porodilišta, pa otkrila šta joj se…
Blic pre 11 dana
U svetu gde su najlepše priče često skrivene od svakodnevnih dešavanja u kojima živimo, jedan trenutak iz novosadskog porodilišta "Betanija" posebno je istakao značaj babica. Korisnik mreže X podelio je emotivan događaj koji se desio njegovoj… »
"Ja sam beba za čiji su se život borili na neonatologiji, posle 20 godina dešava se ovo" Potresna objava uzdrmala javnost!
Kurir pre 11 dana
Tokom trudnoće i porođaja babica je oslonac porodiljama, a koliko su babice važne i značajne govori i jedan primer iz Novog Sada. Žena koja sada ima 82 godine, provela je ceo radni vek u novosadskom porodilištu, a pre nekoliko dana imala je… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 2 satajoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 0 minutajoš 2 povezane