Povezane vesti
Babici iz Novog Sada nepoznata žena pozvonila na vrata: Prošlo je 50 godina, ovo nije očekivala da čuje
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Često se kaže da su na porođaju najvažnije babice, verovatno zbog toga što one od početka do kraja prate porodilju i dočekuju bebu. Ono što je doživela jedna babica iz Novog Sada pokazuje ne samo koliko su važne, već da taj… »
"Ja sam beba za čiji život su se borili": Novosađanka objavila potresnu ispovest iz porodilišta, pa otkrila šta joj se…
Blic pre 2 dana
U svetu gde su najlepše priče često skrivene od svakodnevnih dešavanja u kojima živimo, jedan trenutak iz novosadskog porodilišta "Betanija" posebno je istakao značaj babica. Korisnik mreže X podelio je emotivan događaj koji se desio njegovoj… »
"Ja sam beba za čiji su se život borili na neonatologiji, posle 20 godina dešava se ovo" Potresna objava uzdrmala javnost!
Kurir pre 2 dana
Tokom trudnoće i porođaja babica je oslonac porodiljama, a koliko su babice važne i značajne govori i jedan primer iz Novog Sada. Žena koja sada ima 82 godine, provela je ceo radni vek u novosadskom porodilištu, a pre nekoliko dana imala je… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 5 satijoš 9 povezanih
„Svi su saučesnici u ovom ubistvu, da li će nas neko čuti?“: Oglasila se majka kojoj je Uroš Blažić pobio dvoje dece nakon što je izbačena iz sudnice
Nova pre 53 minutajoš 26 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 1 satjoš 23 povezane
Vučić sa Orbanom u Budimpešti, sednica Saveta za stratešku saradnju
Slobodna Evropa pre 36 minutajoš 20 povezanih