Povezane vesti

Babici iz Novog Sada nepoznata žena pozvonila na vrata: Prošlo je 50 godina, ovo nije očekivala da čuje

Babici iz Novog Sada nepoznata žena pozvonila na vrata: Prošlo je 50 godina, ovo nije očekivala da čuje

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Često se kaže da su na porođaju najvažnije babice, verovatno zbog toga što one od početka do kraja prate porodilju i dočekuju bebu. Ono što je doživela jedna babica iz Novog Sada pokazuje ne samo koliko su važne, već da taj… »
"Ja sam beba za čiji život su se borili": Novosađanka objavila potresnu ispovest iz porodilišta, pa otkrila šta joj se…

"Ja sam beba za čiji život su se borili": Novosađanka objavila potresnu ispovest iz porodilišta, pa otkrila šta joj se…

Blic pre 2 dana
U svetu gde su najlepše priče često skrivene od svakodnevnih dešavanja u kojima živimo, jedan trenutak iz novosadskog porodilišta "Betanija" posebno je istakao značaj babica. Korisnik mreže X podelio je emotivan događaj koji se desio njegovoj… »
"Ja sam beba za čiji su se život borili na neonatologiji, posle 20 godina dešava se ovo" Potresna objava uzdrmala javnost!

"Ja sam beba za čiji su se život borili na neonatologiji, posle 20 godina dešava se ovo" Potresna objava uzdrmala javnost!

Kurir pre 2 dana
Tokom trudnoće i porođaja babica je oslonac porodiljama, a koliko su babice važne i značajne govori i jedan primer iz Novog Sada. Žena koja sada ima 82 godine, provela je ceo radni vek u novosadskom porodilištu, a pre nekoliko dana imala je… »

Vesti dana »