Povezane vesti
Panter: Svi znaju za moj odnos sa Partizanom, prošao sam sa klubom uspone i padove
Politika pre 2 dana
BARSELONA – Svi znaju za moj odnos sa Partizanom, prošao sam sa klubom uspone i padove”, rekao je košarkaš Barselone Kevin Panter pred sutrašnji meč 9. kola Evrolige. „Svi znaju za moj odnos sa Partizanom i ljudima tamo. Prošao sam sa njima… »
Kevin Panter spreman za Željkove zamke! Intervju: Tek kad odeš shvatiš šta si ostavio
Mondo pre 2 dana
Kevin Panter je u intervjuu za MONDO pričao o predstojećem meču sa Partizanom, Barseloni, dočeku kakav ga čeka u Areni... Kevin Panter ponovo će zaigrati u beogradskoj Areni pred 20.000 navijača Partizana. Samo što će ovog puta, prvi put posle… »
Kevin Panter izdvojio jednog igrača u sadašnjem timu Partizana
Sport klub pre 2 dana
Američki bek Kevin Panter zasad se veoma dobro snalazi u Barseloni i dobitnik je nagrade za najkorisnijeg igrača Evrolige u oktobru. Sada Katalonce čeka gostovanje Partizanu, timu u kojem je Panter dve godine proveo kao kapiten. Duel je na programu u… »
Panter opet u Beogradu: "Kada vidim Zvezdu, mora nešto posebno da bude"
B92 pre 2 dana
Bivši kapiten Partizana Kevin Panter, prethodnog leta je prešao u Barselonu, a u sredu od 18.00 će biti gost pred 20.000 crno-belih navijača u Beogradskoj areni. Partizan i Barselona sastaju se u 9. kolu Evrolige i taj susret biće posebno emotivan za… »
"Skor ne pokazuje ono što vidim na terenu": Panter o rezultatima Partizana, a prisetio se i meča sa Zvezdom
Mondo pre 2 dana
Bivši kapiten Partizana ponovo dolazi u Beograd, ovog puta da odmeri snage sa crno-belima. Kevin Panter dolazi u Beograd, na megdan Partizanu i u novom ruhu. Navikli smo da kapitena gledamo u crno-belim bojama, ali ovog puta biće na drugoj strani - u… »
Panter posebno ističe jednog igrača Partizana i pecka zvezdu: „Kada vidim te boje…“ (video)
Hot sport pre 2 dana
Amerikanac očekuje emotivnu utakmicu! Košarkaši Partizana u okviru devetog kola Evrolige na svom terenu dočekuju špansku Barselonu, a meč je na programu u sredu od 18 časova. Pre samog meča, za „MozzartSport“ je govorio nekadašnji kapiten… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu do 20. novembra – i sve ovo nas čeka u samo nedelju dana
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih
Tužiteljka Paunović: Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da istražuje nesreću u Novom Sadu
Radio 021 pre 5 satijoš 10 povezanih
Uživo "Vesli Klark je ponosan, Srbi su ogorčeni" Vučić posle sastanka sa Orbanom: "Ne vidim šta je za ponos" (foto, video)
Blic pre 15 minutajoš 26 povezanih
Završne reči na suđenju Urošu Blažiću 25. novembra, sudsko veće odbilo sve predloge za nova saslušanja
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane