Povezane vesti

Panter: Svi znaju za moj odnos sa Partizanom, prošao sam sa klubom uspone i padove

Panter: Svi znaju za moj odnos sa Partizanom, prošao sam sa klubom uspone i padove

Politika pre 2 dana
BARSELONA – Svi znaju za moj odnos sa Partizanom, prošao sam sa klubom uspone i padove”, rekao je košarkaš Barselone Kevin Panter pred sutrašnji meč 9. kola Evrolige. „Svi znaju za moj odnos sa Partizanom i ljudima tamo. Prošao sam sa njima… »
Kevin Panter spreman za Željkove zamke! Intervju: Tek kad odeš shvatiš šta si ostavio

Kevin Panter spreman za Željkove zamke! Intervju: Tek kad odeš shvatiš šta si ostavio

Mondo pre 2 dana
Kevin Panter je u intervjuu za MONDO pričao o predstojećem meču sa Partizanom, Barseloni, dočeku kakav ga čeka u Areni... Kevin Panter ponovo će zaigrati u beogradskoj Areni pred 20.000 navijača Partizana. Samo što će ovog puta, prvi put posle… »
Kevin Panter izdvojio jednog igrača u sadašnjem timu Partizana

Kevin Panter izdvojio jednog igrača u sadašnjem timu Partizana

Sport klub pre 2 dana
Američki bek Kevin Panter zasad se veoma dobro snalazi u Barseloni i dobitnik je nagrade za najkorisnijeg igrača Evrolige u oktobru. Sada Katalonce čeka gostovanje Partizanu, timu u kojem je Panter dve godine proveo kao kapiten. Duel je na programu u… »
Panter opet u Beogradu: "Kada vidim Zvezdu, mora nešto posebno da bude"

Panter opet u Beogradu: "Kada vidim Zvezdu, mora nešto posebno da bude"

B92 pre 2 dana
Bivši kapiten Partizana Kevin Panter, prethodnog leta je prešao u Barselonu, a u sredu od 18.00 će biti gost pred 20.000 crno-belih navijača u Beogradskoj areni. Partizan i Barselona sastaju se u 9. kolu Evrolige i taj susret biće posebno emotivan za… »
"Skor ne pokazuje ono što vidim na terenu": Panter o rezultatima Partizana, a prisetio se i meča sa Zvezdom

"Skor ne pokazuje ono što vidim na terenu": Panter o rezultatima Partizana, a prisetio se i meča sa Zvezdom

Mondo pre 2 dana
Bivši kapiten Partizana ponovo dolazi u Beograd, ovog puta da odmeri snage sa crno-belima. Kevin Panter dolazi u Beograd, na megdan Partizanu i u novom ruhu. Navikli smo da kapitena gledamo u crno-belim bojama, ali ovog puta biće na drugoj strani - u… »
Panter posebno ističe jednog igrača Partizana i pecka zvezdu: „Kada vidim te boje…“ (video)

Panter posebno ističe jednog igrača Partizana i pecka zvezdu: „Kada vidim te boje…“ (video)

Hot sport pre 2 dana
Amerikanac očekuje emotivnu utakmicu! Košarkaši Partizana u okviru devetog kola Evrolige na svom terenu dočekuju špansku Barselonu, a meč je na programu u sredu od 18 časova. Pre samog meča, za „MozzartSport“ je govorio nekadašnji kapiten… »

Vesti dana »