Povezane vesti
„Zamisli nečija majka, fujčina“: Desingerica ponovo sve zgrozio na nastupu – stavio lizalicu u usta obožavateljki…
Nova pre 2 dana
: Kontroverzni reper konstantno šokira "performansima" koje izvodi sa publikom na svojim nastupima. Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je nastupao u Beču, a kako tamo živi mnogo ljudi sa Balkana, naši pevači redovno pune klubove… »
"U šoku sam, nečija majka!" Desingerica ponovo zgrozio javnost, evo šta je radio na bini sa starijom gospođom: Ljudi u…
Kurir pre 2 dana
Kontroverzni reper, poznat po skandaloznom ponašanju na nastupima, Dragomir Despić Desingerica, ponovo je izazvao veliku pažnju javnosti snimkom iz jednog kluba u kom je nastupao. On je svojim novim "performansom", kako naziva svoje ispade, ponovo… »
"Zamisli nečija majka, fujčina": Desingerica liže lizalicu, pa njoj stavlja u usta, pljušte komentari: "Prešao je na…
Blic pre 2 dana
Kontroverzni reper Desingerica ponovo je u centru pažnje, ovog puta zbog šok snimka iz kluba koji je izazvao negodovanje na društvenim mrežama. Njegov najnoviji "performans" uključuje interakciju sa obožavateljkom. Desingerica je tokom nastupa… »
Vesti dana »
uživo "Veze dve zemlje čvršće nego ikada": Potpisano više sporazuma i zajednička politička deklaracija Srbije i Mađarske
Euronews pre 28 minutajoš 42 povezane
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 6 satijoš 10 povezanih
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 52 minutajoš 36 povezanih
"Ubijena su mi dva deteta, molim vas da mi dopustite..." Drama na suđenju Urošu Blažiću: Zorici Panić ugašen mikrofon, sudija joj tražio da napusti sudnicu
Blic pre 59 minutajoš 30 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 3 satajoš 23 povezane