Povezane vesti

Četvrta trudnoća: Veljko i Bogdana se raduju još jednoj bebi, da li je konačno devojčica

Četvrta trudnoća: Veljko i Bogdana se raduju još jednoj bebi, da li je konačno devojčica

Svet & Skandal pre 2 dana
Četvrto dete Veljka i Bogdane njihova je želja Sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović imaju tri sina, Željka, Krstana i Isaiju. Naime, Veljko Ražnatović je priznao pre par meseci da… »
Drage moje, koliko imate dece? Veljko jasan - Hoćemo li opstati kao nacija?

Drage moje, koliko imate dece? Veljko jasan - Hoćemo li opstati kao nacija?

Story pre 2 dana
Deca Veljka Ražnatovića centar su njegovog sveta. Krstan, Željko i Isaija očev su najveći ponos, a Veljko je u jednom od intervjua otkrio da se nada da će sa suprugom Bogdanom dobiti i devojčicu. - Ona će sada treći put ići na carski rez i mi… »
"Bilo bi lepo da dobijemo devojčicu": Veljko Ražnatović progovorio o prinovi: "Biće tatina najmlađa princeza"

"Bilo bi lepo da dobijemo devojčicu": Veljko Ražnatović progovorio o prinovi: "Biće tatina najmlađa princeza"

Blic pre 1 dan
Bokser Veljko Ražnatović u skladnom je braku sa suprugom Bogdanom Ražnatović sa kojom ima troje dece: sinove Željka, Krstana i Isaiju. Veljko ne krije da mašta o još jednom detetu, a kako je istakao, voleo bi da ovoga puta dobije devojčicu. -… »
"Nadam se da že biti devojčica!" Veljko Ražnatović se raduje novoj prinovi! Otkrio kada će Bogdana roditi četvrto dete: U…

"Nadam se da že biti devojčica!" Veljko Ražnatović se raduje novoj prinovi! Otkrio kada će Bogdana roditi četvrto dete: U…

Kurir pre 1 dan
Bokser i sin pevačice Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, uživa u skladnom braku sa suprugom Bogdanom, koja mu je rodila tri sina: Željka, Krstana i Isaiju. Veljko je oduvek maštao o velikoj porodici i isticao kako želi da ima što više dece, a… »
"Mi možemo da imamo još jedno dete": Bogdani i Veljku Ražnatoviću lekari dali samo jedan savet: "Nadam se devojčici, posle…

"Mi možemo da imamo još jedno dete": Bogdani i Veljku Ražnatoviću lekari dali samo jedan savet: "Nadam se devojčici, posle…

Blic pre 2 dana
Sin najveće balkanske zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović imaju tri sina, Željka, Krstana i isaiju. Naime, Veljko Ražnatović je priznao pre par meseci da sa suprugom Bogdanom može da dobije još jedno… »

Vesti dana »