Povezane vesti
"Pored mene su se drogirali na snimanjima": Naša pevačica iskreno o porocima - Bivši muž joj bio na lečenju, a ona nikada…
Blic pre 2 dana
Pevačica Goca Tržan jako mlada je postala deo estrade, a kako je otkrila, tokom karijere se susretala sa raznim nedaćama. Goca Tržan istakla je da je uspela da odoli iskušenjima, kao i nedozvoljenim supstancama koje su joj bile itekako dostupne. -… »
"Pored mene su se drogirali, pucali u venu na snimanjima..." Goca Tržan otvoreno o porocima, otkrila da je bila u kontaktu sa…
Kurir pre 2 dana
Pevačica Goca Tržan otvoreno je govorila o svom privatnom životu, te otkrila detalje o alkoholu i nedozvoljenim supstancama sa kojim je svojevremeno dolazila u kontakt. Naime, ona se prisetila stvari kroz koje je morala da prođe na početku karijere… »
“Pored mene su se drogirali i pucali u venu!” Goca Tržan se našla u leglu narkomanije
Vesti online pre 2 dana
Pevačica Goca Tržan, koja je svoj muzički put započela u mladosti, odlučila je da javno podeli detalje o svom privatnom životu i iskustvima sa početka karijere. Ona je otkrila kako je uspela da izbegne mnoge negativne uticaje koji su često… »
Vesti dana »
Vučić: Najkasnije do marta 2026. vozom do Budimpešte, Orban: Imamo bolje šanse da nađemo odgovore na novu realnost
NIN pre 16 minutajoš 49 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 6 satijoš 10 povezanih
"Suđenje privodimo kraju, nisu stigli bitni dokaze": Advokati oštećenih istakli da je na pištolju Radišin DNK
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana