Povezane vesti
Nikolina je rođena kao Njegoš, a sada ljubi srpskog fudbalera: Promenila pol, osvojila srce sportiste pa poručila: Od njega…
Kurir 12.11.2024
Nikolina Kovačević je otkrila kako je napokon srećna sa muškarcem. Rođena u Prištini kao Njegoš, godinama je bila zarobljena u telu muškarca, dok se borila da shvati šta joj se dešava i dok nije konačno pronašla svoj identitet. Iako su njeni mislili da… »
Nikolina promenila pol, pa zavela sportistu: "U vezi sam sa srpskim fudbalerom, valjda sam zaslužila sve"
Mondo 12.11.2024
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, priznala je da je u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom. Influenserka Nikolina Kovačević godinama se oseća i ponaša kao žena, a onda se odlučila na operaciju promene pola, i sada se mnogi okreću za… »
Nikolina koja je nekada bila muško šokirala: "u vezi sam sa srpskim fudbalerom"
Blic 12.11.2024
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, priznala je da je u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom. - U romansi sam sa fudbalerom... Trenutno pregovaramo. Ja hoću nešto, on hoće nešto drugo. Ja hoću sve od njega. Valjda sam zaslužila sve… »
Vesti dana »
Putin: Zapad preko Jugoslavije menjao svetski poredak, Kijev će izgubiti teritorije; Zelenski najavio "dubinske udare"
RTS pre 2 minutajoš 31 povezana
MUP: Uhapšen zbog pretnji smrću predsedniku Vučiću i novinaru Draganu J. Vučićeviću (video)
Euronews pre 2 minutajoš 23 povezane
Nova tragedija na Elbrusu: Pronašli telo još jednog planinara, nije preživeo ledenu oluju
Telegraf pre 57 minutajoš 48 povezanih
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Beta pre 22 minutajoš 26 povezanih
Izraelski premijer najavio dolazak u Njujork i odbacio optužbe Međunarodnog krivičnog suda
Politika pre 1 satjoš 32 povezane