Povezane vesti
Nikolina je rođena kao Njegoš, a sada ljubi srpskog fudbalera: Promenila pol, osvojila srce sportiste pa poručila: Od njega…
Kurir pre 3 dana
Nikolina Kovačević je otkrila kako je napokon srećna sa muškarcem. Rođena u Prištini kao Njegoš, godinama je bila zarobljena u telu muškarca, dok se borila da shvati šta joj se dešava i dok nije konačno pronašla svoj identitet. Iako su njeni… »
Nikolina promenila pol, pa zavela sportistu: "U vezi sam sa srpskim fudbalerom, valjda sam zaslužila sve"
Mondo pre 3 dana
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, priznala je da je u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom. Influenserka Nikolina Kovačević godinama se oseća i ponaša kao žena, a onda se odlučila na operaciju promene pola, i sada se mnogi… »
Nikolina koja je nekada bila muško šokirala: "u vezi sam sa srpskim fudbalerom"
Blic pre 3 dana
Nikolina Kovačević, influenserka koja je promenila pol, priznala je da je u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom. - U romansi sam sa fudbalerom... Trenutno pregovaramo. Ja hoću nešto, on hoće nešto drugo. Ja hoću sve od njega. Valjda sam zaslužila… »
Vesti dana »
Švajcarska - Srbija, uživo: Najbitniji meč u Ligi nacija, Piksi izabrao dva napadača!
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Vemić: Nadam se sportskom čudu i da ćemo ostvariti ukupnu pobedu
Sportski žurnal pre 17 minutajoš 26 povezanih