Povezane vesti

Veljković: Nedostajala mi je reprezentacija, meč protiv Švajcarske poseban za mene

Veljković: Nedostajala mi je reprezentacija, meč protiv Švajcarske poseban za mene

Politika pre 2 dana
STARA PAZOVA – Fudbalski reprezentativac Srbije Miloš Veljković izjavio je danas da je srećan što se posle oporavka od povrede vratio u nacionalni tim i dodao da će meč protiv Švajcarske biti poseban za njega. Fudbaleri Srbije su juče u Staroj… »
Miloš Veljković se vraća za kraj lige nacija nakon povrede: “ Nedostajala mi je reprezentacija“ (video)

Miloš Veljković se vraća za kraj lige nacija nakon povrede: “ Nedostajala mi je reprezentacija“ (video)

Hot sport pre 2 dana
„Moram da kažem se nalazimo u sasvim solidnoj poziciji pred poslednja dva meča“ Miloš Veljković, defanzivac fudbalske reprezentacije Srbije, vratio se u tim u pravo vreme, pred ključne utakmice u Ligi nacija, gde Orlovi igraju protiv Švajcarske… »
Teško da može bolji - Čuveni sudija sudi Švajcarskoj i Srbiji!

Teško da može bolji - Čuveni sudija sudi Švajcarskoj i Srbiji!

Sportske.net pre 2 dana
Francuski sudija je dobio ulogu da deli pravdu na meču Švajcarske i Srbije. Iskusni i poznati Klemen Turpan, jedan od najboljih evropskih sudija u ovom trenutku, dobio je meč petog kola između Švajcarske i Srbije koji je jedan od najinteresantnijih… »
Uefa odlučila: Poznat sudija meča Švajcarska - Srbija u Ligi nacija

Uefa odlučila: Poznat sudija meča Švajcarska - Srbija u Ligi nacija

Večernje novosti pre 2 dana
Francuski arbitar Kleman Turpan biće glavni sudija na meču Švajcarska - Srbija u petom kolu grupe A4 Lige nacija, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA). FOTO: Tanjug/AP Turpanovi pomoćnici biće Nikols Dano i Benžamen Paž, dok je UEFA… »
Francuz Kleman Tirpen sudi meč Švajcarska – Srbija u Ligi nacija

Francuz Kleman Tirpen sudi meč Švajcarska – Srbija u Ligi nacija

Politika pre 2 dana
NION – Francuski arbitar Kleman Tirpen biće glavni sudija na meču Švajcarska – Srbija u petom kolu grupe A4 Lige nacija, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA). Tirpenovi pomoćnici biće Nikols Dano i Benžamen Paž, dok je UEFA za… »
Francuz sudi meč Švajcarska - Srbija u Ligi nacija

Francuz sudi meč Švajcarska - Srbija u Ligi nacija

Sportski žurnal pre 2 dana
Meč je na programu u petak. Francuski arbitar Kleman Tirpen biće glavni sudija na meču Švajcarska - Srbija u petom kolu grupe A4 Lige nacija, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA). Tirpenovi pomoćnici biće Nikols Dano i Benžamen Paž… »
Jedan od najboljih svetskih arbitara sudi Srbiji u Švajcarskoj

Jedan od najboljih svetskih arbitara sudi Srbiji u Švajcarskoj

B92 pre 2 dana
Francuski arbitar Klemon Turpan biće glavni sudija na meču Švajcarska - Srbija u petom kolu grupe A4 Lige nacija, saopštila je Evropska fudbalska unija. Turpanovi pomoćnici biće Nikols Dano i Benžamen Paž, dok je UEFA za četvrtog sudiju odredila… »

Vesti dana »