Povezane vesti
Njihovu haljinu nosila čak i monika beluči: Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradicionalni vez od zaborava, svetske face…
Kurir pre 13 dana
ČAČAK – Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju Atenica, čuvaju srpsku tradiciju od zaborava. One se bave vezom, a njihove košulje, haljine i druge odevne predmete krase šumadijski, kosovski, vojvođanski I manastirski… »
Sestre Ana i Maja čuvaju srpski tradiocionalni vez od zaborava: Svetske face oduševljene njihovim radom
Telegraf pre 12 dana
Preporučujemo. Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju Atenica, čuvaju srpsku tradiciju od zaborava. One se bave vezom, a njihove košulje, haljine i druge odevne predmete krase šumadijski, kosovski, vojvođanski i manastirski… »
Njihovu haljinu nosila čak i Monika Beluči: Sestre Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradiocionalni vez od zaborava…
RINA pre 12 dana
Njihovu haljinu nosila čak i Monika Beluči: Sestre Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradiocionalni vez od zaborava, svetske face oduševljene radom ove dve devojke (FOTO) Čačak – Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju… »
Sestre Milović iz Atenice na odevnim predmetma srpskog platna vezu narodne motive iz svih krajeva zemlje, jednu od haljina…
Glas Zapadne Srbije pre 12 dana
„Ovaj posao nam je ostavljen u nasleđe, naša majka se bavila trikotažom I nekom vrstom ručnog rada, s tim što sam ja po završetku više tekstilne škole odlučila da nastavim nešto u svojoj režiji. Kada sam išla u Etnografski muzej, otkrila sam… »
Vesti dana »
"Poprskao policajca suzavcem": Dačić o slučaju privođenja čoveka (74) na protestu u Novom Sadu: Lekari nisu utvrdili povrede, sada ispada da ga je neko u policiji pretukao
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Dačić: Ideja opozicije je da se predstave kao žrtve represije, atmosfera kreće ka ključanju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Budžet za zdravstvo u 2025. godini dostigao 5,5 milijardi evra: Ministar Mali otkrio detalje planova
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana