Povezane vesti
Njihovu haljinu nosila čak i monika beluči: Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradicionalni vez od zaborava, svetske face…
Kurir pre 2 dana
ČAČAK – Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju Atenica, čuvaju srpsku tradiciju od zaborava. One se bave vezom, a njihove košulje, haljine i druge odevne predmete krase šumadijski, kosovski, vojvođanski I manastirski… »
Sestre Ana i Maja čuvaju srpski tradiocionalni vez od zaborava: Svetske face oduševljene njihovim radom
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju Atenica, čuvaju srpsku tradiciju od zaborava. One se bave vezom, a njihove košulje, haljine i druge odevne predmete krase šumadijski, kosovski, vojvođanski i manastirski… »
Njihovu haljinu nosila čak i Monika Beluči: Sestre Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradiocionalni vez od zaborava…
RINA pre 2 dana
Njihovu haljinu nosila čak i Monika Beluči: Sestre Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradiocionalni vez od zaborava, svetske face oduševljene radom ove dve devojke (FOTO) Čačak – Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju… »
Sestre Milović iz Atenice na odevnim predmetma srpskog platna vezu narodne motive iz svih krajeva zemlje, jednu od haljina…
Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
„Ovaj posao nam je ostavljen u nasleđe, naša majka se bavila trikotažom I nekom vrstom ručnog rada, s tim što sam ja po završetku više tekstilne škole odlučila da nastavim nešto u svojoj režiji. Kada sam išla u Etnografski muzej, otkrila sam… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu do 20. novembra – i sve ovo nas čeka u samo nedelju dana
Nova pre 3 satajoš 35 povezanih
Tužiteljka Paunović: Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da istražuje nesreću u Novom Sadu
Radio 021 pre 5 satijoš 10 povezanih
U Budimpešti počela sednica Strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske
Politika pre 12 minutajoš 31 povezana
Snimak oca Uroša Blažića sa pištoljem: Prikazan na suđenju, glumio kauboja, a za pojasom mu pravi revolver
Mondo pre 36 minutajoš 29 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog prisilnog raseljavanja Gaze
Blic pre 4 satijoš 23 povezane