Povezane vesti

Njihovu haljinu nosila čak i monika beluči: Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradicionalni vez od zaborava, svetske face…

Njihovu haljinu nosila čak i monika beluči: Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradicionalni vez od zaborava, svetske face…

Kurir pre 2 dana
ČAČAK – Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju Atenica, čuvaju srpsku tradiciju od zaborava. One se bave vezom, a njihove košulje, haljine i druge odevne predmete krase šumadijski, kosovski, vojvođanski I manastirski… »
Sestre Ana i Maja čuvaju srpski tradiocionalni vez od zaborava: Svetske face oduševljene njihovim radom

Sestre Ana i Maja čuvaju srpski tradiocionalni vez od zaborava: Svetske face oduševljene njihovim radom

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju Atenica, čuvaju srpsku tradiciju od zaborava. One se bave vezom, a njihove košulje, haljine i druge odevne predmete krase šumadijski, kosovski, vojvođanski i manastirski… »
Njihovu haljinu nosila čak i Monika Beluči: Sestre Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradiocionalni vez od zaborava…

Njihovu haljinu nosila čak i Monika Beluči: Sestre Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradiocionalni vez od zaborava…

RINA pre 2 dana
Njihovu haljinu nosila čak i Monika Beluči: Sestre Ana i Maja iz Čačka čuvaju sprski tradiocionalni vez od zaborava, svetske face oduševljene radom ove dve devojke (FOTO) Čačak – Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju… »
Sestre Milović iz Atenice na odevnim predmetma srpskog platna vezu narodne motive iz svih krajeva zemlje, jednu od haljina…

Sestre Milović iz Atenice na odevnim predmetma srpskog platna vezu narodne motive iz svih krajeva zemlje, jednu od haljina…

Glas Zapadne Srbije pre 2 dana
„Ovaj posao nam je ostavljen u nasleđe, naša majka se bavila trikotažom I nekom vrstom ručnog rada, s tim što sam ja po završetku više tekstilne škole odlučila da nastavim nešto u svojoj režiji. Kada sam išla u Etnografski muzej, otkrila sam… »

Vesti dana »