Povezane vesti
Sestre Ana i Maja čuvaju srpski tradiocionalni vez od zaborava: Svetske face oduševljene njihovim radom
Telegraf 12.11.2024
Preporučujemo. Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju Atenica, čuvaju srpsku tradiciju od zaborava. One se bave vezom, a njihove košulje, haljine i druge odevne predmete krase šumadijski, kosovski, vojvođanski i manastirski motivi… »
Sestre Milović iz Atenice na odevnim predmetma srpskog platna vezu narodne motive iz svih krajeva zemlje, jednu od haljina…
Glas Zapadne Srbije 12.11.2024
„Ovaj posao nam je ostavljen u nasleđe, naša majka se bavila trikotažom I nekom vrstom ručnog rada, s tim što sam ja po završetku više tekstilne škole odlučila da nastavim nešto u svojoj režiji. Kada sam išla u Etnografski muzej, otkrila sam bogatstvo i… »
Vesti dana »
Eksplozija u istorijskom centru Atine: Šest osoba poginulo u urušavanju stambene zgrade
Insajder pre 2 satajoš 31 povezana
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 10 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Novi optimizam o smrti Milana Panića i dočeku koji je u Zrenjaninu imao Miloševićev protivkandidat
Danas pre 6 satijoš 35 povezanih
Samit Kine i SAD: Dogovor o AI, trgovini i vojnim pitanjima u Vašingtonu
Radio sto plus pre 2 satajoš 26 povezanih