Povezane vesti
Sestre Ana i Maja čuvaju srpski tradiocionalni vez od zaborava: Svetske face oduševljene njihovim radom
Telegraf 12.11.2024
Preporučujemo. Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju Atenica, čuvaju srpsku tradiciju od zaborava. One se bave vezom, a njihove košulje, haljine i druge odevne predmete krase šumadijski, kosovski, vojvođanski i manastirski motivi… »
Sestre Milović iz Atenice na odevnim predmetma srpskog platna vezu narodne motive iz svih krajeva zemlje, jednu od haljina…
Glas Zapadne Srbije 12.11.2024
„Ovaj posao nam je ostavljen u nasleđe, naša majka se bavila trikotažom I nekom vrstom ručnog rada, s tim što sam ja po završetku više tekstilne škole odlučila da nastavim nešto u svojoj režiji. Kada sam išla u Etnografski muzej, otkrila sam bogatstvo i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 26 povezanih
Studenti se oglasili i još jednom porukom spustili Vučića: Od juče ne može da se smiri, bole ga potpisi
Nova pre 1 minutjoš 50 povezanih
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i optužbe na političkom nivou
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 47 povezanih
Cvejić (SRCE): Vučićev jučerašnji rastanak sa ćacilendom na RTS-u trajao sedam minuta, to vredi kao sedam sati na Informeru
Glas Šumadije pre 2 satajoš 28 povezanih