Povezane vesti
Sestre Ana i Maja čuvaju srpski tradiocionalni vez od zaborava: Svetske face oduševljene njihovim radom
Telegraf 12.11.2024
Preporučujemo. Sestre Ana i Maja u porodičnoj radionici u čačanskom naselju Atenica, čuvaju srpsku tradiciju od zaborava. One se bave vezom, a njihove košulje, haljine i druge odevne predmete krase šumadijski, kosovski, vojvođanski i manastirski motivi… »
Sestre Milović iz Atenice na odevnim predmetma srpskog platna vezu narodne motive iz svih krajeva zemlje, jednu od haljina…
Glas Zapadne Srbije 12.11.2024
„Ovaj posao nam je ostavljen u nasleđe, naša majka se bavila trikotažom I nekom vrstom ručnog rada, s tim što sam ja po završetku više tekstilne škole odlučila da nastavim nešto u svojoj režiji. Kada sam išla u Etnografski muzej, otkrila sam bogatstvo i… »
Vesti dana »
Drama preko Atlantika tokom leta predsednika Donalda Trampa; U Davos stiže verovatno sa oko tri sata zakašnjenja
RTV pre 55 minutajoš 24 povezane
Tripl-dabl Dončića u pobedi LA Lejkersa protiv Denvera, Majami savladao Sakramento
RTV pre 30 minutajoš 41 povezana
Pogledajte izraz lica Ćane u trenutku kad je Kasper zaprosio Minu: Nije morala ništa ni da kaže
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih