Повезане вести

"Пошто нисам видела своју ћерку, не знам каква је" Лепа Брена шокирала признањем, открила непознате детаље из живота: Није…

"Пошто нисам видела своју ћерку, не знам каква је" Лепа Брена шокирала признањем, открила непознате детаље из живота: Није…

Курир 12.11.2024
Певачица Лепа Брена има богату музичку каријеру и непревазиђени успех, због ког је њен приватни живот често испаштао, а због напорних турнеја, наступа и снимања га некада готово није ни имала. Брена је својевремено имала кризне… »
"Пошто нисам видела своју ћерку, не знам каква је": Лепа Брена открила непознате детаље, а за једним и данас не жали

"Пошто нисам видела своју ћерку, не знам каква је": Лепа Брена открила непознате детаље, а за једним и данас не жали

Мондо 12.11.2024
Лепа Брена говорила је о породици, а онда се дотакла и теме деце. Певачица Лепа Брена заказала је чак пет Арена у Загребу, док је Нову Годину увелико заказала и дружиће се са београдском публиком. Тим поодом одржала је… »
„Нисам видела своју ћерку, не знам каква је“: Лепа Брена открила да ли пати што нема женску децу

„Нисам видела своју ћерку, не знам каква је“: Лепа Брена открила да ли пати што нема женску децу

Нова 12.11.2024
: Лепа Брена у браку са Бобом Живојиновићем добила је два сина, Виктора и Стефана, а са њима је живео и Филип, Бобин син из првог брака. Певачица је више пута говорила о пророчанству чувене баба Ванге, која јој је рекла да ће… »
"Удаћеш се за човека у белом и имаћеш зграду пуну певача": Лепа Брена открила детаље пророчанства које се остварило: "Немам…

"Удаћеш се за човека у белом и имаћеш зграду пуну певача": Лепа Брена открила детаље пророчанства које се остварило: "Немам…

Блиц 12.11.2024
Лепа Брена има заиста богату музичку каријеру и ретко који регионални или светски музичар је доживео успех ове балканске диве. Међутим, као већина осетљивих уметника, и Б рена је имала кризне тренутке када је помислила да се… »

Вести дана »