Povezane vesti
Mandić: Siguran sam da ćemo ponovo podići Njegoševu kapelu na Lovćenu
Sputnik 12.11.2024
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić izjavio je, povodom državnog praznika kulture - Njegoševog dana, da je siguran da će ponovo biti podignuta Njegoševa kapela na Lovćenu. „Njegoš je ostavio neizbrisiv trag u duši i srcu našeg naroda, i taj… »
"Siguran sam da ćemo ponovo podići Njegoševu kapelu na Lovćenu": Andrija Mandić povodom Njegoševog dana
Kurir 12.11.2024
Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić kazao je, povodom crnogorskog državnog praznika kulture - Njegoševog dana, kako je siguran "da ćemo" na Lovćenu "ponovo podići Njegoševu zavetnu kapelu". "Siguran sam da ćemo, vođeni njegovom mudrošću koja… »
Vesti dana »

Mreža za restituciju traži od nadležnih spisak 4,8 miliona nelegalnih objekata u Srbiji
Radio 021 pre 5 satijoš 6 povezanih

Novi zakon "Svoj na svom" rešava decenijski problem u građevini! Ekonomisti za "Blic" o legalizaciji: "Ko je poštovao zakon ne mora da strepi"
Blic pre 21 minutajoš 69 povezanih

„Osuditi genocid“: Demonstracije, štrajkovi i blokade u Italiji u znak podrške Gazi
Danas pre 5 satijoš 12 povezanih

Nato podigao lovce Nemački Jurofajteri i švedski Gripeni krenuli na ruski avion!
Alo pre 55 minutajoš 25 povezanih