Povezane vesti
Sijarto: Nacionalni interesi su sam ključ uspeha upravljanja zemljom; Pobeda patriotskih snaga vraća nadu u mir i ekonomski…
RTV pre 2 dana
JAHORINA - Ministar inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto istakao je na početku Jahorina Invest foruma da su nacionalni interesi sam ključ uspeha upravljanja zemljom. "Dakle, primer Mađarske treba da bude putokaz i Srpskoj i BiH. Za to je… »
Sijarto: Nacionalni interesi su sam ključ uspeha upravljanja zemljom
Politika pre 2 dana
JAHORINA - Ministar inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto istakao je na početku Jahorina Invest foruma da su nacionalni interesi sam ključ uspeha upravljanja zemljom. "Dakle, primer Mađarske treba da bude putokaz i Srpskoj i BiH. Za to je… »
Sijarto: Pobeda patriotskih snaga vraća nadu u mir i ekonomski procvat
Euronews pre 2 dana
Ministar inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je danas na Jahorini da se, posle pobede snaga koje se zalažu za mir i za patriotizam, rađa mnogo veća nada da će se mir vratiti u centralnu Evropu i doneti period velikog ekonomskog… »
Vesti dana »
Uživo predsednik Vučić sa viktorom orbanom u Budimpešti: Potpisan niz bilateralnih sporazuma
Kurir pre 27 minutajoš 42 povezane
Tužiteljka Paunović: Tužilaštvo za organizovani kriminal treba da istražuje nesreću u Novom Sadu
Radio 021 pre 6 satijoš 10 povezanih
„Svi su saučesnici u ovom ubistvu, da li će nas neko čuti?“: Oglasila se majka kojoj je Uroš Blažić pobio dvoje dece nakon što je izbačena iz sudnice
Nova pre 2 satajoš 30 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane