Povezane vesti
Sijarto: Nacionalni interesi su sam ključ uspeha upravljanja zemljom; Pobeda patriotskih snaga vraća nadu u mir i ekonomski…
RTV 12.11.2024
JAHORINA - Ministar inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto istakao je na početku Jahorina Invest foruma da su nacionalni interesi sam ključ uspeha upravljanja zemljom. "Dakle, primer Mađarske treba da bude putokaz i Srpskoj i BiH. Za to je neophodna i… »
Sijarto: Nacionalni interesi su sam ključ uspeha upravljanja zemljom
Politika 12.11.2024
JAHORINA - Ministar inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto istakao je na početku Jahorina Invest foruma da su nacionalni interesi sam ključ uspeha upravljanja zemljom. "Dakle, primer Mađarske treba da bude putokaz i Srpskoj i BiH. Za to je neophodna i… »
Sijarto: Pobeda patriotskih snaga vraća nadu u mir i ekonomski procvat
Euronews 12.11.2024
Ministar inostranih poslova Mađarske Peter Sijarto izjavio je danas na Jahorini da se, posle pobede snaga koje se zalažu za mir i za patriotizam, rađa mnogo veća nada da će se mir vratiti u centralnu Evropu i doneti period velikog ekonomskog procvata. "U… »
Vesti dana »

Utisak: Studenti neće biti na listi za republičke izbore, na lokalu mogući različiti modeli kao u Mionici i Negotinu
Novi magazin pre 2 satajoš 2 povezane

(Video, foto) masovne demonstracije: Stotine hiljada ljudi širom Evrope na protestima u znak podrške Gazi
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Nađeno telo jednog od trojice hrvatskih planinara u slovenačkim Alpima: Potraga obustavljena do sutra
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Francuska dobila novu vladu: Lekorni imenovao 18 ministara: Najavio nove mere za jednu grupu građana
Blic pre 5 satijoš 1 povezana