Povezane vesti

Navijačica Partizana u suzama dočekala Kevina Pantera (VIDEO)

Navijačica Partizana u suzama dočekala Kevina Pantera (VIDEO)

Sport klub pre 2 dana
Košarkaši Partizana u sredu u 18 časova dočekaće Barselonu u 9. kolu Evrolige i to će biti prilika da navijači kluba iz Humske pozdrave doskorašnjeg kapitena crno-belih Kevina Pantera. Ekspedicija katalonskog kluba u utorak uveče čarter letom… »
Panter: Svi znaju za moj odnos sa Partizanom, prošao sam sa klubom uspone i padove

Panter: Svi znaju za moj odnos sa Partizanom, prošao sam sa klubom uspone i padove

Sportski žurnal pre 1 dan
Partizan će u sredu od 18 časova u Areni dočekati Barselonu. Srpski klub ima skor 2-6, a španski 6-2. - Svi znaju za moj odnos sa Partizanom, prošao sam sa klubom uspone i padove - rekao je košarkaš Barselone Kevin Panter pred sutrašnji meč 9… »
Navijačica plače kao kiša, videla je Kevina Pantera: Stigao na megdan Partizanu, ali ovo nije očekivao (Video)

Navijačica plače kao kiša, videla je Kevina Pantera: Stigao na megdan Partizanu, ali ovo nije očekivao (Video)

Mondo pre 1 dan
Kevin Panter je doživeo emotivan susret u Beogradu pred meč sa Partizanom. Košarkaši Barselone stigli su u utorak uveče u Beograd i spremni su za meč devetog kola Evrolige protiv Partizana, a među košarkašima Barse bilo je i bivših košarkaša… »
Uplakana devojčica dočekala Pantera, ovo je njegova reakcija

Uplakana devojčica dočekala Pantera, ovo je njegova reakcija

Sportske.net pre 1 dan
Doskorašnji kapiten Partizana Kevin Panter ponovo je u Beogradu gde će njegova Barselona u sredu igrati protiv crno-belih. Panter je neko ko je vrlo brzo postao miljenik navijača Partizana i po odlasku nije krio koliko mu je klub značio za tri sezone… »
Kevin panter biranim rečima o žocu: „On je oduvek bio tu, kroz uspone i padove!“ (foto)

Kevin panter biranim rečima o žocu: „On je oduvek bio tu, kroz uspone i padove!“ (foto)

Hot sport pre 1 dan
„Veoma sam uzbuđen što ću ga ponovo videti sutra!“ Košarkaši Partizana u sredu uveče igraće protiv Barselone u 9. kolu Evrolige, što će biti prilika da se navijači susretnu sa svojim bivšim kapitenom Kevinom Panterom, koji sada brani boje… »
Kevin Panter: "Partizan je poseban, sutra će biti ludo!"

Kevin Panter: "Partizan je poseban, sutra će biti ludo!"

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaš Barselone Kevin Panter naveo je za klupski sajt Partizana da je sa mnogim ljudima iz redova "crno-belih" ostao u dobrim odnosima posle odlaska. Panter je u Partizanu proveo tri sezone, a bio je i kapiten kluba. "Svi znaju za moj odnos sa… »
Džons: Odbrana nije problem, već...

Džons: Odbrana nije problem, već...

Sportski žurnal pre 1 dan
Crno-beli sutra dočekuju Barselonu. Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 18 časova u Beogradskoj areni ekipu Barselone u devetom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja. Barselona je prva na tabeli Evrolige sa šest pobeda i dva… »
"Bilo je i padova..." Kevin Panter najavljuje "ludilo": Svi znaju za moj odnos sa Partizanom i ljudima tamo

"Bilo je i padova..." Kevin Panter najavljuje "ludilo": Svi znaju za moj odnos sa Partizanom i ljudima tamo

Večernje novosti pre 1 dan
Košarkaši Partizana i Barselone sastaju se u sredu od 18 časova u okviru devetog kola Evrolige, a bivši kapiten crno-belih Kevin Panter će po prvi put nakon odlaska iz tabora "parnog valjka" igrati pred "grobarima". Foto: M.Vukadinović - Svi znaju… »
Obradović skratio trening Partizana, problem temperatura u Areni?

Obradović skratio trening Partizana, problem temperatura u Areni?

Sportske.net pre 1 dan
Košarkaši Partizana dočekaće ekipu Barselone u meču Evrolige koji je na programu u sredu od 18 časova, ali nazire se nešto što bi moglo da predstavlja određeni problem za košarkaše obe ekipe. Naime, u prethodnih nekoliko dana, temperatura u… »
Derbi Evrolige: Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Barselona

Derbi Evrolige: Kad i gde možete da gledate meč Partizan – Barselona

Danas pre 2 dana
Košarkaši Partizana imaju samo dve pobede posle osam kola u Evroligi, a pred izabranicima Želimira Obradovića je težak duel u Beogradu u kojem se trijumf nameće kao imperativ iako je protivnik jedan od najboljih timova na Starom kontinetnu… »
Karlik veruje u sebe i Partizan: "Od nas zavisi!"

Karlik veruje u sebe i Partizan: "Od nas zavisi!"

Sportske.net pre 2 dana
Karlik Džons je jedan od najboljih košarkaša Partizana ove sezone. On sa nestrpljenjem dočekuje utakmicu koja se sutra igra u Beogradskoj areni protiv Barselone. "Zaista se radujem meču, oni su jedni od najboljih timova u ligi. Mi želimo da se… »
"Zahvalićemo se navijačima tako što ćemo..." Aleksej Pokuševski pred Partizan - Barselona u Evroligi

"Zahvalićemo se navijačima tako što ćemo..." Aleksej Pokuševski pred Partizan - Barselona u Evroligi

Večernje novosti pre 2 dana
Košarkaš Partizana Aleksej Pokuševski izjavio je danas da Barselona ima dobar tim i dodao da će se "crno-beli" truditi da odigraju što bolje na meču devetog kola Evrolige. FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović Košarkaši Partizana dočekaće sutra od… »
Karlik Džons pred Barselonu: „Odlučni smo da odigramo žestoko svih 40 minuta“ (video)

Karlik Džons pred Barselonu: „Odlučni smo da odigramo žestoko svih 40 minuta“ (video)

Hot sport pre 2 dana
Partizanov plejmejker veruje da crno-beli imaju šansu za pobedu, uz ključne izmene u napadu! Košarkaši Partizana u okviru devetog kola Evrolige na svom terenu dočekuju špansku Barselonu, a meč je na programu u sredu od 18 časova. Pre same… »
Pokuševski spreman za novi izazov u Evroligi: „Od pobede nas dele detalji“!

Pokuševski spreman za novi izazov u Evroligi: „Od pobede nas dele detalji“!

Hot sport pre 2 dana
Krilni centar crno-belih ističe optimizam u timu uprkos teškom startu sezone! Košarkaši Partizana u okviru devetog kola Evrolige na svom terenu dočekuju špansku Barselonu, a meč je na programu u sredu od 18 časova. Pre same utakmice, za medije je… »
"Imamo neke probleme": Željko Obradović se oglasio pred utakmicu Partizan - Barselona

"Imamo neke probleme": Željko Obradović se oglasio pred utakmicu Partizan - Barselona

Večernje novosti pre 2 dana
TRENER košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je Barselona tim sa najvećim ambicijama i dodao da crno-beli moraju da odigraju dobru odbranu na meču devetog kola Evrolige. FOTO: ABA liga/SC Derbi/Filip Roganović "Parni valjak" dočekaće… »
Danima je hladno u Areni pred meč Partizan – Barselona

Danima je hladno u Areni pred meč Partizan – Barselona

Sport klub pre 2 dana
Nesvakidašnja situacija pred utakmicu devetog kola Evrolige u Beogradskoj areni, barem za standarde najkvalitetnijeg evropskog takmičenja. Temperatura u najvećoj srpskoj dvorani izuzetno je niska i vidno otežava rad. Tako je bilo i u utorak, dan pred… »
Džons: "Brzom igrom do pobede nad Barselonom" VIDEO

Džons: "Brzom igrom do pobede nad Barselonom" VIDEO

B92 pre 2 dana
Košaraši Partizana u sredu od 18 časova u 9. kolu Evrolige dočekuju tim Barselone. Crno-bele čeka težak zadatak u Beogradskoj areni, ali plejmejker Karlik Džons kaže da se raduje okršaju sa španskom ekipom. "Radujem se tome. Oni su svakako jedan… »
Željko Obradović prekinuo trening Partizana: Odmah objasnio o čemu se radi

Željko Obradović prekinuo trening Partizana: Odmah objasnio o čemu se radi

Mondo pre 2 dana
Partizan se za meč sa Barselonom pripremao u dvorani bez grejanja. Partizan je imao trening otvoren za medije pred utakmicu sa Barselonom u okviru devetog kola Evrolige, koji će na programu biti u sredu od 18 časova. Željko Obradović je govorio… »
Problemi Partizana pred Barselonu: Obradović skratio trening zbog hladnoće u „Areni“

Problemi Partizana pred Barselonu: Obradović skratio trening zbog hladnoće u „Areni“

Danas pre 2 dana
Košarkaši Partizana u sredu od 18 časova u „Areni“ igraju protiv Barselone meč devetog kola Evrolige. Ipak, crno-beli su susreću sa velikim problemima u najvećoj beogradskoj dvorani. Temperatura je izuzetno je niska i vidno otežava rad, a na to… »
Obradović želi dobru igru u odbrani protiv Barselone

Obradović želi dobru igru u odbrani protiv Barselone

Radio sto plus pre 2 dana
“Vrlo dobro znamo ko je Barselona, tim koji uvek ima najviše ambicije. Imaju ogroman kvalitet, vrlo dobro su vođeni sa klupe. Uopšte nije bitno ko je starter, a ko je na klupi, svi daju veliki doprinos. Trenutno su drugi najefikasniji tim u Evroligi… »
Partizanu protiv Barse sudi arbitar kojeg Željko Obradović vrlo dobro poznaje, pomagaće mu Izraelac i Letonac

Partizanu protiv Barse sudi arbitar kojeg Željko Obradović vrlo dobro poznaje, pomagaće mu Izraelac i Letonac

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Košarkaši Partizana u sredu u okviru 9. kola Evrolige dočekuju ekipu Barselone u Beogradskoj areni od 18.00 časova. Crno-beli će pokušati da prekinu seriju poraza u elitnom takmičenju pred svojom publikom, a sve ulaznice za ovaj… »
Nilikina: "Za utakmice se spremam uz Grupu JNA"

Nilikina: "Za utakmice se spremam uz Grupu JNA"

B92 pre 2 dana
Košarkaš Partizana Frenk Nilikina ne krije da je oduševljen navijačima novog kluba i njihovim pesmama koje su mu, kako sam kaže, brzo "ušle pod kožu". Početak sezone u Evroligi nije dobar za crno-bele, jer su krenuli sa skorom 2-6, a čak dva… »

Vesti dana »