Povezane vesti
Profesor Građevinskog fakulteta: Na osnovu slika, na nadstrešnici bilo "neko novo opterećenje", a izostala i provera nosivosti…
Insajder 12.11.2024
Profesor Građevinskog fakulteta u Beogradu Ivan Ignjatović izjavio je da je, na osnovu slika sa mesta tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu, očigledno da je na nadstrešnici koja se urušila bilo "neko novo opterećenje" u odnosu na stanje pre… »
Profesor Građevinskog fakulteta: Izostala provera nosivosti nadstrešnice na Železničkoj stanici
N1 Info 12.11.2024
Profesor Građevinskog fakulteta u Beogradu Ivan Ignjatović izjavio je da je, na osnovu slika sa mesta tragedije na Železničkoj stanici u Novom Sadu, očigledno da je na nadstrešnici koja se urušila bilo "neko novo opterećenje" u odnosu na stanje pre… »
Profesor Ignjatović: Na nadstrešnici bilo nekog novog opterećenja
Vreme 12.11.2024
Profesor Građevinskog fakulteta u Beogradu Ivan Ignjatović rekao je, govoreći o padu nadstrešnice na Železničkoj stanici u Novom Sadu, da je na osnovu slika očigledno da je na toj nadstrešnici bilo nekih novih elemenata i staklenih panela u odnosu na… »
Vesti dana »

Vučić o sankcijama NIS-u: Amerikanci neće prihvatiti ponudu Rusa VIDEO
B92 pre 38 minutajoš 32 povezane

(Mapa) alarm u crvenom, RHMZ šalje hitna SMS upozorenja: Danas još hladnije i još jača kiša i sneg, ova 2 dela Srbije najkritičnija
Blic pre 3 minutajoš 147 povezanih

Akademski plenum: Vučić opet otvara prugu, a radovi nisu završeni – da li su životi građana ugroženi
Danas pre 58 minutajoš 82 povezane

Đoković: Marin je bio bolji od mene, mučio sam se, ali sam našao ritam
RTS pre 18 minutajoš 20 povezanih