Povezane vesti

Leskovac je danas lepši, moderniji i razvijeniji grad

Leskovac je danas lepši, moderniji i razvijeniji grad

Jugmedia pre 1 dan
Preuzimajući po drugi put dužnost gradonačelnika, 6. novembra 2012. godine, obećao sam da će Leskovac, predanim radom čitavog tima, postati drugačiji – lepši, moderniji i razvijeniji grad. Ovako je gradonačelnik Leskovca počeo danas svoje… »
Cvetanović obeležio 12 godina od kad je po treći put preuzeo vlast, rekao da je Leskovac postao grad u službi svih građana

Cvetanović obeležio 12 godina od kad je po treći put preuzeo vlast, rekao da je Leskovac postao grad u službi svih građana

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC U Skupštinskoj sali grada obeleženo je 12 godina od preuzimanja odgovornosti za rukovođenje gradom gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića Tim povodom najpre je prikazan film o ulaganjima tokom ovog perioda, nakon čega se obratio i… »
Goran Cvetanović već 12 godina vodi grad Leskovac

Goran Cvetanović već 12 godina vodi grad Leskovac

ROMinfomedia pre 1 dan
– Biti gradonačelnik jednog od većih gradova u Srbiji je velika odgovornost, ali istovremeno i velika čast i priznanje. Ovu funkciju obavljam sa puno ljubavi i zalaganja i sa ciljem da od Leskovca napravim dobro mesto za život-kazao je na početku… »
Cvetanović: Rezultate imate samo za vreme Gojkovog i mog mandata (video)

Cvetanović: Rezultate imate samo za vreme Gojkovog i mog mandata (video)

Stav.life pre 1 dan
Leskovac je postao grad gde se budućnost stvara, gde se brine o građanima i gde se građani poštuju. Nije lako biti gradonačelnik sa velikim očekivanjima, ali bežati nije stav. Siguran sam da ćemo moj tim i ja uspeti u svemu što smo naumili, jer… »
Cvetanović o 12 godina svoje vladavine: Samo ja i Gojko smo uradili nešto za Leskovac

Cvetanović o 12 godina svoje vladavine: Samo ja i Gojko smo uradili nešto za Leskovac

Rešetka pre 1 dan
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je danas, prilikom prezentovanja rezultata povodom 12 godina od preuzimanja odgovornosti, da je grad na Veternici samo napredovao tokom njegovog i mandata Gojka Veličkovića u poslednje 24 godine. “Znate… »

Vesti dana »