Povezane vesti
Leskovac je danas lepši, moderniji i razvijeniji grad
Jugmedia pre 9 dana
Preuzimajući po drugi put dužnost gradonačelnika, 6. novembra 2012. godine, obećao sam da će Leskovac, predanim radom čitavog tima, postati drugačiji – lepši, moderniji i razvijeniji grad. Ovako je gradonačelnik Leskovca počeo danas svoje… »
Cvetanović obeležio 12 godina od kad je po treći put preuzeo vlast, rekao da je Leskovac postao grad u službi svih građana
Jug press pre 9 dana
LESKOVAC U Skupštinskoj sali grada obeleženo je 12 godina od preuzimanja odgovornosti za rukovođenje gradom gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića Tim povodom najpre je prikazan film o ulaganjima tokom ovog perioda, nakon čega se obratio i… »
Goran Cvetanović već 12 godina vodi grad Leskovac
ROMinfomedia pre 9 dana
– Biti gradonačelnik jednog od većih gradova u Srbiji je velika odgovornost, ali istovremeno i velika čast i priznanje. Ovu funkciju obavljam sa puno ljubavi i zalaganja i sa ciljem da od Leskovca napravim dobro mesto za život-kazao je na početku… »
Cvetanović: Rezultate imate samo za vreme Gojkovog i mog mandata (video)
Stav.life pre 10 dana
Leskovac je postao grad gde se budućnost stvara, gde se brine o građanima i gde se građani poštuju. Nije lako biti gradonačelnik sa velikim očekivanjima, ali bežati nije stav. Siguran sam da ćemo moj tim i ja uspeti u svemu što smo naumili, jer… »
Cvetanović o 12 godina svoje vladavine: Samo ja i Gojko smo uradili nešto za Leskovac
Rešetka pre 10 dana
Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je danas, prilikom prezentovanja rezultata povodom 12 godina od preuzimanja odgovornosti, da je grad na Veternici samo napredovao tokom njegovog i mandata Gojka Veličkovića u poslednje 24 godine. “Znate… »
Vesti dana »
Jaka mećava na auto-putu Miloš Veliki, vozila čekaju u dugačkoj koloni: Sneg se ne šali na teritoriji Zapadne Srbije
IndeksOnline pre 1 satjoš 27 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
NIN pre 32 minutajoš 50 povezanih
UNS traži od nadležnih da pronađu i kazne odgovornog za napad na novinarku portala Nova.rs
Novi magazin pre 1 satjoš 47 povezanih