Povezane vesti
Psihologija: Način razmišljanja koji oslobađa neograničenu snagu volje
BBC News pre 1 dan
Mnogi ljudi veruju da je snaga volje ustaljena i konačna, ali ipak postoje moćne strategije koje bi mogle da nam pomognu da je pojačamo. Svi se mi ponekada suočavamo sa danima koji kao da su smišljeni da testiraju našu samokontrolu. Možda ste… »
Radio 021 pre 1 dan
Mnogi ljudi veruju da je snaga volje ustaljena i konačna, ali ipak postoje moćne strategije koje bi mogle da nam pomognu da je pojačamo. Getty Images Svi se mi ponekada suočavamo sa danima koji kao da su smišljeni da testiraju našu samokontrolu… »
NIN pre 1 dan
Svi se mi ponekada suočavamo sa danima koji kao da su smišljeni da testiraju našu samokontrolu. Možda ste barista i imate izrazito nepristojne i zahtevne mušterije, ali ipak uspevate da ostanete pribrani. Ili možda završavate neki važan projekat i… »
Vesti dana »
uživo "Veze dve zemlje čvršće nego ikada": Potpisano više sporazuma i zajednička politička deklaracija Srbije i Mađarske
Euronews pre 31 minutajoš 49 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 6 satijoš 10 povezanih
Sneg na planinama i u nižim predelima – iz jutarnjeg minusa do maksimalnih šest stepeni
RTS pre 37 minutajoš 37 povezanih
Upravo na Blic TV "ni lekovi nam više ne pomažu" Potresna ispovest majki dece ubijene u Mladenovcu upravo na "Blic TV"
Blic pre 7 minutajoš 31 povezana
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog prisilnog raseljavanja Gaze
Blic pre 5 satijoš 23 povezane