Povezane vesti
Prvi skokovi najmlađih padobranaca Vojske Srbije
Politika 12.11.2024
Na vojnom aerodromu „Narednik-pilot Mihajlo Petrović“ u Nišu u toku je realizacija padobranskih skokova vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka i mladih starešina nedavno raspoređenih na početne dužnosti u 63. padobranskoj brigadi. Reč je… »
Prvi skokovi novih pripadnika 63. padobranske brigade
Politika 12.11.2024
Najjači utisak je bilo odvajanje od vazduhoplova, kaže mladi starešina. Na vojnom aerodromu „Narednik-pilot Mihajlo Petrović” u Nišu u toku je izvođenje padobranskih skokova vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka i mladih starešina… »
Najmlađi padobranci Vojske Srbije izveli prve skokove
Telegraf 12.11.2024
Preporučujemo. Na vojnom aerodromu "Narednik-pilot Mihajlo Petrović" u Nišu u toku je realizacija padobranskih skokova vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka i mladih starešina nedavno raspoređenih na početne dužnosti u 63. padobranskoj… »
Prvi skokovi najmlađih padobranaca Vojske Srbije
RTV 12.11.2024
BEOGRAD - Na vojnom aerodromu Narednik-pilot Mihajlo Petrović u Nišu u toku je realizacija padobranskih skokova vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka i mladih starešina nedavno raspoređenih na početne dužnosti u 63. padobranskoj brigadi… »
Vesti dana »

Trojici osumnjičenih za lomljenje vilice studentkinji ukinut pritvor, jedan dobio nanogicu
Moj Novi Sad pre 46 minutajoš 22 povezane

Studenti zovu na hitan protest: Okupljanje u kampusu, ide se do prostorija SNS-a
Moj Novi Sad pre 41 minutajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa Mićina o spomeniku žrtvama pri padu nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih

Danas: Suspendovan policajac koji je priveo napadača na članove grupe Beogradski sindikat
Moj Novi Sad pre 22 minutajoš 12 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 36 minutajoš 59 povezanih