Povezane vesti
"Ponosu moj, vilo moja": Porodica iz Srbije ostala bez oba deteta, starija ćerka ubila mlađu (7) u Nemačkoj
Mondo 12.11.2024
Na društvenim mrežama potresnu objavu imao je otac devojčica koja je ubijena u Lajpcigu. Sedmogodišnju devojčicu iz Novog Pazara ubila je starija sestra (13) u Lajpcigu u Nemačkoj 25. oktobra ove godine kada su njih dve bile same u porodičnom stanu. Otac… »
"Biseru tatin, vilo moja": Potresne reči oca devojčice iz Srbije koju je ubila starija sestra u Nemačkoj
Telegraf 12.11.2024
Preporučujemo. "Biseru tatin, duša moje duše, latice srca mog." Ove potresne reči napisao je na svom Fejsbuk profilu neutešni otac devojčice (7) koja je 25. oktobra ubijena u Lajpcigu u Nemačkoj. Istraga povodom zločina utvrdila je da je devojčicu ubila… »
"Biseru tatin, dušo moje duše" Potresne reči oca devojčice (7) iz Novog Pazara koju je ubila starija sestra (13) u Nemačkoj…
Kurir 12.11.2024
Biseru tatin, duša moje duše, latice srca mog. Ove potresne reči napisao je na svom Fejsbuk profilu neutešni otac devojčice (7) koja je 25. oktobra ubijena u Lajpcigu u Nemačkoj. Istraga povodom zločina utvrdila je da je devojčicu ubila njena starija… »
Vesti dana »

„Gužva je u gradu? Biće još gužve“: Studenti u blokadi pozvali na novi veliki protest u Beogradu
Glas Zaječara pre 5 satijoš 12 povezanih

Protest u Kosjeriću nakon što je opštinska izborna komisija odbila prigovor
Beta pre 46 minutajoš 13 povezanih

U 13 gradova u Srbiji protest aktivista za zaštitu životinja, traže da se primenjuju zakoni
N1 Info pre 3 satajoš 10 povezanih

Putin i Tramp u telefonskom razgovoru: Moskva spremna za pregovore, tema i Bliski Istok
Pravda pre 1 satjoš 15 povezanih