Povezane vesti

"Ponosu moj, vilo moja": Porodica iz Srbije ostala bez oba deteta, starija ćerka ubila mlađu (7) u Nemačkoj

"Ponosu moj, vilo moja": Porodica iz Srbije ostala bez oba deteta, starija ćerka ubila mlađu (7) u Nemačkoj

Mondo pre 1 dan
Na društvenim mrežama potresnu objavu imao je otac devojčica koja je ubijena u Lajpcigu. Sedmogodišnju devojčicu iz Novog Pazara ubila je starija sestra (13) u Lajpcigu u Nemačkoj 25. oktobra ove godine kada su njih dve bile same u porodičnom… »
"Biseru tatin, vilo moja": Potresne reči oca devojčice iz Srbije koju je ubila starija sestra u Nemačkoj

"Biseru tatin, vilo moja": Potresne reči oca devojčice iz Srbije koju je ubila starija sestra u Nemačkoj

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. "Biseru tatin, duša moje duše, latice srca mog." Ove potresne reči napisao je na svom Fejsbuk profilu neutešni otac devojčice (7) koja je 25. oktobra ubijena u Lajpcigu u Nemačkoj. Istraga povodom zločina utvrdila je da je… »
"Biseru tatin, dušo moje duše" Potresne reči oca devojčice (7) iz Novog Pazara koju je ubila starija sestra (13) u…

"Biseru tatin, dušo moje duše" Potresne reči oca devojčice (7) iz Novog Pazara koju je ubila starija sestra (13) u…

Kurir pre 1 dan
Biseru tatin, duša moje duše, latice srca mog. Ove potresne reči napisao je na svom Fejsbuk profilu neutešni otac devojčice (7) koja je 25. oktobra ubijena u Lajpcigu u Nemačkoj. Istraga povodom zločina utvrdila je da je devojčicu ubila njena… »

Vesti dana »