Povezane vesti
"Ponosu moj, vilo moja": Porodica iz Srbije ostala bez oba deteta, starija ćerka ubila mlađu (7) u Nemačkoj
Mondo pre 1 dan
Na društvenim mrežama potresnu objavu imao je otac devojčica koja je ubijena u Lajpcigu. Sedmogodišnju devojčicu iz Novog Pazara ubila je starija sestra (13) u Lajpcigu u Nemačkoj 25. oktobra ove godine kada su njih dve bile same u porodičnom… »
"Biseru tatin, vilo moja": Potresne reči oca devojčice iz Srbije koju je ubila starija sestra u Nemačkoj
Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. "Biseru tatin, duša moje duše, latice srca mog." Ove potresne reči napisao je na svom Fejsbuk profilu neutešni otac devojčice (7) koja je 25. oktobra ubijena u Lajpcigu u Nemačkoj. Istraga povodom zločina utvrdila je da je… »
"Biseru tatin, dušo moje duše" Potresne reči oca devojčice (7) iz Novog Pazara koju je ubila starija sestra (13) u…
Kurir pre 1 dan
Biseru tatin, duša moje duše, latice srca mog. Ove potresne reči napisao je na svom Fejsbuk profilu neutešni otac devojčice (7) koja je 25. oktobra ubijena u Lajpcigu u Nemačkoj. Istraga povodom zločina utvrdila je da je devojčicu ubila njena… »
Vesti dana »
Vučić sa Orbanom: Mađarsko-srpski odnosi na najvišem nivou; potpisano šest dokumenata i zajednička politička deklaracija
RTV pre 21 minutajoš 49 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 7 satijoš 10 povezanih
„Svi su saučesnici u ovom ubistvu, da li će nas neko čuti?“: Oglasila se majka kojoj je Uroš Blažić pobio dvoje dece nakon što je izbačena iz sudnice
Nova pre 2 satajoš 31 povezana
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog prisilnog raseljavanja Gaze
Blic pre 5 satijoš 23 povezane