Povezane vesti

„Pet, šest sati smo čekali pomoć, bilo je nepristupačno mesto“: Ivana Dudić o nezgodi na Rtnju nakon koje je njen…

„Pet, šest sati smo čekali pomoć, bilo je nepristupačno mesto“: Ivana Dudić o nezgodi na Rtnju nakon koje je njen…

Nova pre 1 dan
: Glumica Ivana Dudić prošla je kroz veoma težak period nakon nezgode na planini. Ivana Dudić je pre tri godine imala nezgodu kada je sa svojim tadašnjim dečkom bila na Rtnju na odmoru. Naime, ona je tada vozila kvad na kom su bili oboje, a nakon… »
"Moj partner je ostao nepokretan": Ivana Dudić iznela potresne detalje stravične nezgode koju je doživela: "Ležali smo…

"Moj partner je ostao nepokretan": Ivana Dudić iznela potresne detalje stravične nezgode koju je doživela: "Ležali smo…

Blic pre 2 dana
Glumica Ivana Dudić pre tri godine doživela je tešku nezgodu na Rtnju prilikom koje je njen tadašnji dečko ostao nepokretan. Ivana Dudić upravljala je tada kvadom koji se prevrnuo, a par je završio u podnožju planine. Ivanin momak je nakon nezgode… »
"Moj partner je ostao nepokretan": Ivana Dudić prvi put o detaljima strašne nesreće koju je doživela

"Moj partner je ostao nepokretan": Ivana Dudić prvi put o detaljima strašne nesreće koju je doživela

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Glumica Ivana Dudić pre tri godine doživela je tešku nezgodu na Rtnju prilikom koje je njen tadašnji dečko ostao nepokretan. Ona je tada kvadom koji se prevrnuo, a par je završio u podnožju planine. Ivanin momak je nakon nezgode… »

Vesti dana »