Povezane vesti
Antić o ulasku u politiku: Nisam želeo da dođem na ovaj teren, primoran sam
Danas pre 2 dana
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić povodom najave da će ući u politiku kaže da je „ideja o formiranju radničke partije ili stranke postojala dugo među sindikalcima“. „Ja nisam želeo da dođem na ovaj teren, primoran sam… »
N1 Info pre 1 dan
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić povodom najave da će ući u politiku kaže da je "ideja o formiranju radničke partije ili stranke postojala dugo među sindikalcima". "Ja nisam želeo da dođem na ovaj teren, primoran sam zbog… »
Novi magazin pre 1 dan
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić povodom najave da će ući u politiku kaže da je "ideja o formiranju radničke partije ili stranke postojala dugo među sindikalcima". "Ja nisam želeo da dođem na ovaj teren, primoran sam zbog… »
Vesti dana »
Sneg na planinama i u nižim predelima – iz jutarnjeg minusa do maksimalnih šest stepeni
RTS pre 1 satjoš 39 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 7 satijoš 10 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 3 satajoš 23 povezane
"Razvijaju se sekundarne komplikacije" Borba za živote povređenih u Novom Sadu i dalje traje: Konstano su pod nadzorom lekara
Kurir pre 6 satijoš 18 povezanih
Pola Srbije "čupa kosu", pola slavi: Superkompjuter izračunao šta će Zvezda i Partizan da urade ove sezone u Evroligi
Večernje novosti pre 1 satjoš 16 povezanih