Povezane vesti

Aleksander Zverev savladao Kaspera Ruda na završnom mastersu

Aleksander Zverev savladao Kaspera Ruda na završnom mastersu

Politika pre 9 dana
TORINO – Nemački teniser Aleksander Zverev savladao je danas Norvežanina Kaspera Ruda rezultatom 2:0 (7:6, 6:3) za sat i 28 minuta u meču drugog kola grupe "Džon Njukomb" završnog mastersa godine. U prvom setu nijedan teniser nije imao ni brejk… »
Zverev pobedio Ruda u Torinu

Zverev pobedio Ruda u Torinu

Sportski žurnal pre 9 dana
Zverev je zabeležio dve pobede, a Rud je upisao po jednu pobedu i poraz, isto kao Alkaras. Drugi teniser sveta Nemac Aleksander Zverev pobedio je Norvežanina Kaspera Ruda 7:6, 6:4, u meču drugog kola grupe „Džon Njukomb” na završnom turniru u… »
Karlos Alkaraz pobedio Andreja Rubljova u drugom kolu Završnog turnira u Torinu

Karlos Alkaraz pobedio Andreja Rubljova u drugom kolu Završnog turnira u Torinu

Politika pre 9 dana
TORINO – Španski teniser Karlos Alkaraz pobedio je danas Rusa Andreja Rubljova rezultatom 6:3, 7:6 (10:8), u meču drugog kola grupe „Džon Njukomb” na Završnom ATP Mastersu u Torinu. Meč je trajao sat i 38 minuta. Alkaraz je treći teniser… »
Alkaras: "Iznenadio sam samog sebe"

Alkaras: "Iznenadio sam samog sebe"

B92 pre 8 dana
Španski teniser Karlos Alkaras iznenadio je samog sebe partijom protiv Andreja Rubljova. Alkaras je u drugom kolu grupne faze Završnog mastersa pobedio ruskog tenisera sa 6:3, 7:6 (8). Time je ostao u igri za plasman u polufinale, nakon početnog poraza… »
Zverev "preslišao" i Ruda - polufinale još nije sigurno

Zverev "preslišao" i Ruda - polufinale još nije sigurno

B92 pre 8 dana
Nemački teniser Saša Zverev stigao je nadomak plasmana u polufinale Završnog mastersa. Zverev je savladao Kaspera Ruda sa 7:6 (3), 6:3 i tako ostvario drugi trijumf u Torinu. Rud je sada na učinku 1-1, baš kao i Karlos Alkaras, dok je Andrej Rubljov… »
Zverev porazio Ruda za čelo B grupe Završnog Mastersa u Torinu

Zverev porazio Ruda za čelo B grupe Završnog Mastersa u Torinu

Euronews pre 8 dana
Završnom borbom četvrtog dana takmičenja je još jedan teniser opravdao ulogu favorita grupe. Aleksandar Zverev, drugi nosilac Završnog Mastersa u Torinu savladao je Kaspera Ruda sa 7:6(3), 6:3, pa je drugom pobedom u B grupi na korak od mesta u… »
Zverev pobedio Ruda, treba mu set protiv Alkarasa

Zverev pobedio Ruda, treba mu set protiv Alkarasa

Sport klub pre 8 dana
Nemački teniser Aleksander Zverev zabeležio je i drugu pobedu na ATP finalu u Torinu, pošto je u dva seta savladao Kaspera Ruda 7:6(7:3), 6:3. Nastavlja Zverev sa dobrim igrama u Torinu. Drugi meč, druga pobeda u dva seta. Ovog puta pobedio je Kaspera… »
Zverev potvrdio sjajnu formu: Nemac pobedio Ruda na Završnom mastersu!

Zverev potvrdio sjajnu formu: Nemac pobedio Ruda na Završnom mastersu!

Večernje novosti pre 8 dana
NEMAČKI teniser Aleksandar Zverev pobedio je Kaspera Ruda u drugom kolu grupe "Džon Njukomb" na Završnom ATP mestersu u Torinu. FOTO: Tanjug/AP Trenutno drugi igrač sveta je potvrdio sjajnu formu. Ovo mu je bio sedmi vezani trijumf, a u tom nizu… »
Prva pobeda Pavića i Arevala, za polufinale protiv Italijana

Prva pobeda Pavića i Arevala, za polufinale protiv Italijana

Sport klub pre 8 dana
Prvi dubl sveta Mate Pavić/Marselo Arevalo zabeležio je prvu pobedu na ATP finalu u Torinu, pošto su bili bolji od Bopane i Ebdena 2:0 (7:5, 6:3). Prvi nosioci posle poraza u prvom kolu uhvatili su, može se reći, poslednji voz u borbi za polufinale… »
Alkaraz: I dalje sam bolestan, ali dajem sve da usrećim publiku

Alkaraz: I dalje sam bolestan, ali dajem sve da usrećim publiku

Sport klub pre 8 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz imaće šansu da se bori za plasman u polufinale Završnog ATP mastersa, iako se već neko vreme ne oseća dobrio. Treći reket sveta je naročito naglasio značaj mentalne pripreme u takvim okolnostima, koja je neophodna… »
Medvedev o svom problemu: Loptice umiru u vazduhu

Vesti online pre 8 dana
Od očaja do sjaja – tako je Danil Medvedev odigrao prva dva meča završnog Mastersa u Torinu. Prvo je lako izgubio od Tejlora Frica a onda ubedljivo savladao Aleksa de Minora. Potom je objasnio važnost psihološkog pristupa. – Odlučio sam da mi… »
Alkaras do prve pobede u Torinu

Alkaras do prve pobede u Torinu

Sportski žurnal pre 8 dana
Završni Masters u Torinu se igra za nagradni fond od 15.250.000 dolara. Španski teniser Karlos Alkaras pobedio je Rusa Andreja Rubljova 6:3, 7:6 (10:8), u meču drugog kola grupe „Džon Njukomb” na Završnom ATP Mastersu u Torinu. Meč je trajao sat… »
Karlos Alkaraz bolji od Andreja Rubljova u Torinu

Karlos Alkaraz bolji od Andreja Rubljova u Torinu

Euronews pre 8 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz pobedio je danas Rusa Andreja Rubljova rezultatom 6:3, 7:6 (10:8), u meču drugog kola grupe "Džon Njukomb" na Završnom ATP Mastersu u Torinu. Meč je trajao sat i 38 minuta. Alkaraz je treći teniser sveta, dok je… »
Jači od bolesti: Alkaraz slavio bez izgubljenog seta u Torinu

Jači od bolesti: Alkaraz slavio bez izgubljenog seta u Torinu

Danas pre 8 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz je pobedio Rusa Andreja Rubljova sa 2:0 (6:3, 7:6) u drugom kolu Završnog mastersa u Torinu. Iako je Karlosov trener Huan Karlos Ferero pričao da je bolestan, iako je trening u utorak napustio posle pet minuta to nije… »
Alkaraz je i dalje u igri: Teško izvojevan trijumf u Torinu!

Alkaraz je i dalje u igri: Teško izvojevan trijumf u Torinu!

Sport klub pre 8 dana
Španski teniser Karlos Alkaraz stigao je do prve pobede na Završnom mastersu u Torinu. Treći igrač ATP liste savladao je Andreja Rubljova u dva seta i zadržao šansu da se plasira u polufinale poslednjeg turnira sezone. Rezultat po setovima bio je… »
Alkaraz proradio, "rešio" Rubljova i ostao u igri za polufinale

Alkaraz proradio, "rešio" Rubljova i ostao u igri za polufinale

Sportske.net pre 8 dana
Španski treniser Karlos Alkaraz upisao je prvu pobedu na Završnom mastersu u Torinu, nakon što je na startu neočekivano izgubio od Kaspera Ruda. On je danas savladao Rusa Andreja Rubljova sa 2:0 u drugom kolu grupe "Džon Njukomb" i tako ostao u igri… »
Rusija je tužna: Karlos Alkaraz se "spasao" na Završnom mastersu u tenisu

Rusija je tužna: Karlos Alkaraz se "spasao" na Završnom mastersu u tenisu

Španski teniser Karlos Alkaraz pobedio je danas Rusa Andreja Rubljova rezultatom 6:3, 7:6 (10:8), u meču drugog kola grupe "Džon Njukomb" na Završnom ATP Mastersu u Torinu. FOTO: Tanjug/AP Meč je trajao sat i 38 minuta. Alkaraz je treći teniser… »
"Želeo sam da je usrećim!" Karlos Alkaraz otkrio novu motivaciju na Završnom mastersu u Torinu

"Želeo sam da je usrećim!" Karlos Alkaraz otkrio novu motivaciju na Završnom mastersu u Torinu

Španski teniser Karlos Alkaraz pobedio je danas Rusa Andreja Rubljova u meču drugog kola grupe "Džon Njukomb" na Završnom ATP Mastersu u Torinu i nije skrivao zadovoljstvo. FOTO: Tanjug/AP Po završetku tog zanimljivog duela koji je rastužio Rusiju… »
Alkaras živnuo protiv Rubljova, još je u igri za polufinale VIDEO

Alkaras živnuo protiv Rubljova, još je u igri za polufinale VIDEO

B92 pre 8 dana
Karlos Alkaras je upisao prvu pobedu na ATP Finalu u Torinu. Španski teniser je posle poraza od Kaspera Ruda pre dva dana, bio bolji od Andreja Rubljova - slavio je sa 6:3, 7:6 (8) posle 97 minuta igre. Tako je Alkaras u skoru protiv Rusa poveo sa 2:1 i… »
Fric: Siner i ja? Sada smo tu negde…

Fric: Siner i ja? Sada smo tu negde…

Sport klub pre 8 dana
Američki teniser Tejlor Fric, peti igrač sveta, u utorak je zabeležio drugi poraz na Završnom mastersu u Torinu. Rezultatom 6:4, 6:4 ga je porazio Janik Siner, prvoplasirani na ATP listi, a o tom duelu govorio je 27-godišnjak iz Kalifornije. Završni… »
Pobedio Medvedeva, ali nije mogao i najboljeg na svetu: Janik Siner prejak za Amerikanca na Završnom turniru u Torinu

Pobedio Medvedeva, ali nije mogao i najboljeg na svetu: Janik Siner prejak za Amerikanca na Završnom turniru u Torinu

Italijanski teniser Janik Siner pobedio je Amerikanca Tejlora Frica s rezultatom 2:0 (6:4, 6:4) u meču drugog kola grupe "Ilie Nastase" Završnog mastersa u Torinu. FOTO: Tanjug/AP Meč je trajao sat i 41 minut. U prvom setu nije bilo brejka u prvih… »

Sport klub pre 8 dana
Od očaja do sjaja – tako je Danil Medvedev odigrao prva dva meča završnog Mastersa u Torinu. Prvo je lako izgubio od Tejlora Frica a onda ubedljivo savladao Aleksa de Minora. Potom je objasnio važnost psihološkog pristupa. – Odlučio sam da mi… »
Siner pobedio Frica na Završnom turniru u Torinu, Italijan na korak do polufinala

Siner pobedio Frica na Završnom turniru u Torinu, Italijan na korak do polufinala

Danas pre 9 dana
Italijanski teniser Janik Siner ostvario je i drugu maksimalnu pobedu na Završnom turniru u Torinu, u reprizi ovogodišnjeg finala US opena. On je rezultatom 6:4, 6:4 savladao Amerikanca Tejlora Frica i tako praktično obezbedio plasman u polufinale… »

Vesti dana »